Jom Buat Duit USD Dengan Fiverr.Com - Jom Affiliate 24/7

Latest

Another Affiliate Next Door

Tuesday, 20 October 2015

Jom Buat Duit USD Dengan Fiverr.Com
Fiverr 

Ejaannya berbeza walau pun bunyinya seakan sama dengan sebutan 'fever' yang bermaksud 'demam' dalam bahasa Inggeris.

Satu lagi program yang menawarkan kepada anda untuk menjadi affiliate atau buat duit dalam talian. Fiverr ini boleh dikatakan masih baharu dan mungkin rakyat Malaysia belum lagi mencapai tahap majoriti yang telah menyertainya. Jom kita lihat apa itu Fiverr dan apa yang anda perlukan atau perlu tahu sebelum memulakan pencarian duit dalam talian dengan Fiverr.

Fiverr ini menawarkan peluang bagi penjual dan pembeli. Penjual yang menjual servis/perkhidmatan/produk manakala pembeli pula akan memilih servis mana yang dimahukan mengikut kemampuan/kepakaran sendiri. Yang penting anda serius mahu melakukannya untuk mendapatkan upah setelah selesai.

Fiverr.Com

Macam mana nak sertai? Senang sangat , hanya perlu klik butang Join dan masukkan emel aktif. Anda juga boleh sertai dengan pilihan Facebook Connect atau Google Connect. Terpulang! Kemudian baca terma dan syarat yang ditetapkan pihak Fiverr bagi mengelakkan anda buat kesilapan walau pun tidak sengaja.

Jom dapatkan panduan dan tip yang spesifik lagi jelas boleh dapatkan  Panduan Mantap Buat Duit Dengan Fiverr

Dan jika anda mahu baca apa-apa- sahaja ulasan dan penjelasan mengenai Fiverr boleh klik blog dan rujukan di bawah ini. Mungkin ini mampu membantu memberi pencerahan kepada anda.

Apa Itu FiverrPayPal

PayPal ini dimestikan kerana bayaran kerja yang anda lakukan akan dibayar menerusinya. Jadi jangan lupa untuk mendaftar kerana ini juga PERCUMA selain emel aktif milik anda sendiri.
No comments: