Jom Buat Minisite D.I.Y - Jom Affiliate 24/7

Latest

Tuesday, 13 December 2016

Jom Buat Minisite D.I.YRevolusi Minisite TANPA Menggunakan Domain Dan Web Hosting Telah Bermula.

Produk online biasanya sangat perlukan sebuah minisite untuk tujuan promosi dan memberi informasi yang jelas kepada pelanggan yang mencari produk kita jual. Sekarang ni tahu tak ramai sangat user yang berniaga online mempunyai minisite sendiri sekurang-kurangnya squeeze page dan landing page. Tak susah pun nak buat ini semua. Mudah sangat.

Sekarang sesiapa pun boleh membina Landing page sendiri dalam masa kurang dari 15 minit TANPA perlu mengeluarkan sebarang bayaran untuk SEUMUR HIDUP!!!

Apa maksud ini semua? Tolong terangkan.

 

Landing Page adalah satu halaman berbentuk web online yang ringkas biasanya satu halaman sahaja yang membolehkan atau membenarkan user online yang lain sampai ke halaman tersebut untuk mengetahui informasi yang kita sampaikan. Squeeze Page pula adalah halaman sangat mustahak bagi seorang Intenet Marketer (IM). Ia berfungsi mendapatkan seterusnya mengumpulkan senarai nama dan e-mel visitors yang berkemungkinan besar prospek anda.

Sebaik sahaja anda dapat kumpul nama dan e-mel visitors kerja anda akan jadi sangat mudah dan berkesan dalam melaksanakan step seterusnya yang dikenali E-mail Marketing. Pemasaran menggunakan medium e-mel sangat efektif kerana anda hanya perlu e-melkan mereka berkenaan informasi produk yang penting untuk visitors tahu. Biasanya mereka akan dapat e-mel anda dan akan baca segalanya yang anda tulis dan jika mereka berminat mahu dapatkan segera hanya perlu klik butang yang membawa kepada pembelian.Mudah bukan?

Jadi sekarang anda tak perlu risau jika ada produk nak dijual online anda mesti miliki landing page atau squeeze page sendiri. Yang paling best hari ini sudah ada panduan macam mana nak buat kesemuanya sendiri di rumah dengan kos RM0.

DAPATKAN DOMAIN SENDIRI

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!