EZbuy (MY) Dengan Produk USA, China dan Taiwan Untuk Pelanggan - Jom Affiliate 24/7

Latest

Friday, 30 December 2016

EZbuy (MY) Dengan Produk USA, China dan Taiwan Untuk PelangganEZbuy kepunyaan EZbuy Holdings Limited merupakan satu lagi saluran laman sesawang profesional yang menyediakan perkhidmatan membeli-belah dalam talian. Berpegang kepada empat prinsip nilai (Value) iaitu  Love, Humbleness, Passion dan Efficiancy, EZbuy sudah bermula sejak 2010 dan kini EZbuy telah pun berjaya sebagai penyedia dalam perkhidmatan membeli-belah dengan kemasukan produk barang daripada negara utama seperti China, Taiwan, USA.

Seperti laman membeli-belah yang lain, Ezbuy masih hampir sama dengan produk barangan dalam kategori wanita, lelaki, dan kanak-kanak. Produk yang ada seperti biasa yang lain iaitu pakaian, kasu, beg, aksesori, kesihatan, kecantikan, sukan, gajet, automotif, perabot, pejabat, mainan dan banyak lagi.

EZbuy boleh dikatakan memberi kemudahan dan pilihan membeli demi kepuasan sebenar mereka yang bergelar 'kaki shopping online' untuk lebih kurang 500,000 rakyat Singapura , 50,000 pengguna Malaysia termasuklah yang datang dari Australia atau Thailand.

Menu Mesti Klik
Ada tiga halaman boleh dikatakan sebagai 'forget -me-not' yang anda patut pergi dan lihat sendiri dengan hanya klik pada menu Prime, Bawah RM15, Flash Deal. Apabila anda ke sana dan baca sendiri , pasti anda akan faham mengapa setiap pengunjung laman EZbuy mesti grab apa yang ada di depan mata mereka.

Dapatkan 100 Kredit dan 10% Potongan Untuk Penghantaran Antarabangsa Pertama 

 Mungkin ini salah satu sebab mengapa anda mesti mula membeli dengan EZbuy. Dengan menawarkan kredit yang boleh anda gunakan untuk pembelian seterusnya dan potongan harga ini sudah cukup baik untuk permulaan membeli melalui EZbuy. Jom mendaftar.


Jadi kenapa membeli-belah dengan EZbuy dikatakan begitu mudah, murah dan pantas? Ini kerana mereka telah memastikan cara terbaik bagaimana membawa kaedah untuk membawa terus kepada pengguna dan pelanggan mereka akan pelbagai jenis produk yang masuk dari seluruh dunia kemudian menjadikan proses pembelian pelanggan sama seperti pengalaman membeli-belah tempatan masing-masing. Selalunya anda akan 'terkesima' dengan setiap opsyen, harga bersama dengan penjimatan yang mereka tawarkan.

Selain Taoboa, mereka turut membantu pelanggan untuk membeli dan menerima penghantaran dari USA, dan Taiwan. Anda boleh dapatkan potongan hingga 60% dengan pembelian produk berjenama kegemaran daripada USA. Carilah apa sahaja barang yang anda tidak boleh jumpa di Malaysia atau pun mula menjual denga harga lebih murah di mana jua.  

Senarai Laman e-Stor Mengikut Tiga (3) Negara China, Taiwan, USA

 Panduan & Rujukan Pelanggan


Anda cari di bahagian menu utama dan klik sahaja untuk melihat panduan penting sebelum membeli iaitu Cost Calculator dan Size Chart untuk menentukan saiz sebenar anda dengan pilihan barang sebelum membuat pembayaran. Mudah bukan? Sekurang-kurangnya anda masih ada panduan sebelum membuat keputusan membeli.


Percuma Penghantaran Luar Negara 

Yang penting apa yang anda beli, tempah  dan bayar akan sampai terus kepada anda mengikut alamat. Belilah apa sahaja yang anda mahukan sama ada dari negara USA, China atau Taiwan, barang anda akan tiba kerana mereka yang akan bertanggungjawab menguruskan segala proses penghantaran kerana tugas anda hanyalah pilih, beli dan buat pembayaran. Ringkas dan mudah kerana mereka sangat pantas demi kepuasan pelanggan.

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!