CASHBACK DENGAN SHOPBACK - Jom Affiliate 24/7

Latest

Thursday, 19 January 2017

CASHBACK DENGAN SHOPBACKTahukah anda bahawa setiap kali membeli-belah atas talian anda akan mendapat kembali wang? Dan tahukah anda bahawa Februari 2015 wujud satu laman web iaitu ShopBack yang berjaya mengumpulkan kebanyakkan portal membeli-belah yang popular  dalam negara untuk kepuasan pembeli atas talian?

ShopBack adalah laman web terulung di Malaysia yang memberikan pulangan wang tunai (cash back) kepada pembeli. Anda cuba imagin dalam shopback anda boleh membeli di stor kegemaran seperti Agoda  AirAsiaGo  eBay  FoodPanda Groupon  Lazada Qoo10  StrawberryNET  Zalora dan banyak lagi kemudian mendapat cashback dalam masa 48 jam. Amazing right?

Ingat...anda hanya perlu membeli. Dapatkan pulangan wang tunai. Dan nikmati pulangan wang tunai kembali.

Bagaimana Membeli-Belah Dengan ShopBack

Mudah sangat......ikuti langkah ini.
  1. Buat pendaftaran ShopBack dan layari kedai kegemaran anda menerusi pautan yang disediakan dari mula hingga selesai pembayaran menggunakan peranti yang sama. 
  2. Lakukan pembelian seperti biasa di laman web tersebut. Contohnya Lazada.
  3. Selesai membuat pembayaran, periksa akaun ShopBack anda  untuk melihat CashBack.
Setakat ini ShopBack merupakan lama web terbaik pilihan pembeli sama ada dalam negara mahu pun di kalangan negara Asia Tenggara.


Tiga Langkah Mudah Dapat Wang Tunai

Kredit: Sinar Harian

Keseronokan Affiliate ShopBack

Pastikan anda mendaftar di Shopback terlebih dahulu. Kemudian pergi ke sudut atas kanan dan klik My Referrals. Dapatkan link yang sudah disediakan untuk anda rekomen (promosi) kepada rakan di media sosial Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, mana-mana forum atau WhatsApp. Ya, anda juga boleh berkonsi dengan rakan menerusi emel. Hanya perlu kongsikan link, rakan mendaftar, anda mendapat RM5 dan rakan anda turut mendapat RM5 dengan pembelian pertama mereka.

PS: Kalau membeli atas talian dapat cashback, apa lagi jom shopping online.No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!