Panduan Cinta Untuk Wanita - Jom Affiliate 24/7

Latest

Friday, 6 January 2017

Panduan Cinta Untuk Wanita


Hi everyone , bloggers, readers and of course lovers !

Congrats ! Kerana hari ini mungkin anda telah ditakdirkan bertemu 'jodoh' untuk mengetahui secara lanjut panduan bercinta. Panduan Cinta bukan tip biasa tapi berbeza dari apa yang saya sudah baca. Tulisan brother Ridzuan Ritchie sangat memberi motivasi dan membina identiti sebagai seorang wanita untu tidak mengalah dalam mencari cinta sebenar. Dituliskan khas dari lelaki utnuk wanita yang berdepan dengan situasi berikut:
 1. ...masih mencari cinta
 2. ...tidak tahu bercinta sebaliknya tahu bencinta sahaja
 3. ...tidak ada masa untuk cinta
 4. ...yang malu bercinta
 5. ...rendah diri untuk mencari cinta
 6. ...berpendapat cinta itu tidak perlu dicari tetapi datang sendiri
 7. ...tidak tahu memberi cinta
 8. ...putus cinta
 9. ...segan memulakan cinta
 10. ...ego dalam bercinta
 11. ...dan apa sahaja yang berkaitan cinta

Panduan Cinta Yang Mungkin Boleh Mengubah Hari Anda

http://www.panduancinta.com/index.php?ref=824676
Jangan malu jangan segan kerana apa yang kita akan bicarakan ini adalah perkara normal, semulajadi, atau isu biasa yang memang terjadi dan dihadapi mana-mana wanita seluruh dunia. Tahu tak masih ramai wanita yang belum ketemu pasangan hidup dan jodoh yang sesuai untuk dijadikan teman hidup? Kepada yang mengambil jalan mudah iaitu membiarkan sahaja rasa ini membelenggu diri ada bagusnya kerana tidak mahu membebankan fikiran. Lebih baik fokus pada kerjaya. Tetapi itu semua tidak ke mana. Melainkan anda sudah bersumpah mahu sehidup semati seorang diri sehingga usia meningkat tua.Ya betul banyak lagi benda lain selain mencari cinta yang perlu kita fikirkan. Tetapi tidak rugi jika kita dapatkan panduan ini demi mengetahui ilmu bercinta yang sebenarnya yang mungknn kita tidak tahu sebelum ini.

Sekiranya anda rasa diri anda tidak layak bercinta dan tidak bisa dicintai anda silap! Mulai sekarang usah risau kerana di sini kita ada panduan dan tip untuk belajar mencintai diri kita dahulu sebelum berjaya mencintai orang lain. Ingat jodoh dan pertemuan di tangan Tuhan yakni pemilik cinta. Namun kita tetap harus mencuba.

Pss: Nothing is difficult in the eyes of a lover.


No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!