Solusi E-Dagang No.1 Malaysia - Jom Affiliate 24/7

Latest

Tuesday, 3 January 2017

Solusi E-Dagang No.1 MalaysiaSebelum kita mengetahui secara terperinci siapakah pembekal dan solusi popular dalam penyediaan khidmat e-dagang Malaysia jom saya kongsikan 4 langkah utama untuk memiliki atau 'setup' sebuah online business.
 1. Planning
 2. Building
 3. Selling
 4. Marketing
Itulah realiti sebenar jika mahu 'setup' website sendiri untuk bisnes dalam talian empat elemen di atas satu kemestian. Namun tahukah anda bahawa kesemua diatas adalah bukan mudah . Lebih-lebih lagi bagi mereka yang tiada pengetahuan dalam perkomputeran dan reka bentuk laman serta pengatucaraan. Jadi untuk menyelesaikan masalah seperti itu maka kita masih ada peluang untuk menjadi online seller seperti mereka di luar sana yang sudah pro. SiteGiant ada jawapannya.

Pembekal dan solusi terbaik e-dagang di Malaysia. Inilah peranan paling utama yang dimainkan SiteGiant dalam industri bisnes dalam talian hari ini.  Bagi yang belum kenal SiteGiant dan bukan pakar dalam selok belok perniagaan online dan juga design, SiteGiant adalah pakar dalam menyediakan laman sesawang (website) bersama ciri-ciri troli pembeli (shopping cart) bagi kemudahan urusan jual beli dalam talian.

SiteGiant dikenali dengan slogan "E-commerce Shopping Cart Malaysia" seiring dengan pencapaian tersendiri sebagai..."Leading e-commerce websites solutions".

Untuk makluman SiteGiant bermula pada 2005 dan bertanggungjawab menyediakan segala kelengkapan yang diperlukan oleh dunia bisnes dalam talian iaitu e-dagang serta perkhidmatan rekaan dan desain laman web. Maknanya SiteGiant memang ditubuhkan demi memberi solusi kepada para penjual dalam talian iaitu online sellers di Malaysia untuk mencapai hasil jualan semaksimum mungkin.

"Jual dalam talian. Apa sahaja. Bila-bila masa."

SiteGiant terbaik kerana menyediakan kemudahan untuk individu yang baru berjinak-jinak dengan bisnes dalam talian atau yang sudahpun bermula luar talian tetapi mahu melebarkan sayap dengan lebih meluas dalam talian pula. Sememangnya bagi yang tidak ada pengalaman berbisnes dalam talian sesuatu yang sukar untuk bermula tetapi dengan perkhidmatan serba lengkap daripada SiteGiant maka anda tak perlu risau. Mengapa ia dipercayai selaku pembekal nombor satu e-dagang di Malaysia? SiteGiant mempunyai segala ciri-ciri menarik dan nampak profesional sebagai online sellers. Jom kita lihat.

Kelengkapan dan Kemudahan 'Semua Dalam Satu'

SiteGiant menyediakan 'segalanya dalam satu' atau 'All-in-One' di mana untuk mencipta hasil jualan yang tinggi beberapa elemen lain perlu diambil kira. Ini termasuklah dengan adanya perkakasan pemasaran media sosial seperti e-mel, perkakas pemasaran, laporan, laman sesawang sendiri berserta Facebook dan Mobile store. Kemudahan shopping cart, domain name, katolog produk, sistem transaksi pembayaran selamat, pilihan templet menarik dan paling unik marketplace sync. 
 • Websites, Mobile Store and Facebook Store
 • Domain name
 • Secure shopping cart
 • Marketplace sync
 • Quality eCommerce templates
 • Product catalog
 • Payment gateway
 • Email accounts
 • Marketing tools
 • Reporting

Marketplace Sync

Dengan adanya ciri-ciri ini, bisnes dan produk anda dapat dipasarkan secara meluas di dunia siber. Semua ini kita namakan kemudahan dan menjimatkan masa. Cara ini efektif kerana produk akan dapat dilihat di pusat membeli-belah popular yang lain seperti Lazada, Amazon, Shopee,LogOn, Gemfive, Lelong, Qoo10 dan 11Street.  Kesimpulannya apabila produk berjaya dipasarkan meluas ke banyak tempat maka hasil jualan akan meningkat. Click to read more.

Kedai Online '3-Dalam-1'

Kalau anda lihat pada banner tertera '3-in-1' di mana kesemua itu adalah peluang untuk memiliki sendiri sebuah laman sesawang bisnes dalam talian, facebook store, dan mobile store. Kita semua tahu sekarang untuk memasarkan produk penglibatan media sosial dan gajet pintar sangat signifikan untuk menghasilkan jualan yang mampu meroket lebih tinggi.

Pelan & Pakej/Setahun

Terdapat beberapa jenis pakej dan pelan pilihan pelanggan siap sedia untuk digunakan mengikut apa yang bisnes dan anda perlukan. SiteGiant juga sangat memahami pelanggan dengan menyediakan FREE Consultation bagi mendapatkan Tip dan melihat Samples bagaimana cara terbaik untuk menguruskan bisnes dalam talian bagi yang memerlukan bantuan panduan untuk pertama kali berbisnes.

Sitegiant E-commerce

Kisah Kejayaan Online Sellers Yang Memilih SiteGiant


MayMay Shop
Little Kids
Golden Rose
Selut Books
>>More Success Stories

Sitegiant E-Commerce

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!