Bersedia Untuk Bisnes Air Jagung 2017 - Jom Affiliate 24/7

Latest

Another Affiliate Next Door

Friday, 17 March 2017

Bersedia Untuk Bisnes Air Jagung 2017


Credit Photo Azlita Masam Manis


The National Environment Agency (NEA) yesterday said there would be drier and warmer weather the next fortnight, with temperatures hitting 36 deg C on some days and other daily highs of 33 to 34 deg C.

Apa yang ditulis adalah maklumat suhu terkini di negara jiran Malaysia iaitu Singapura seperti yang dilaporkan oleh Straits Time. Dan mengikut data NEA biasanya suhu hanya sekitar 27 darjah celcius pada kebiasaan bulan Mac.


Di Kelantan pada waktu dan ketika ini tak terkecuali kerana terasa juga 'perit mentari' dek cuaca panas. Semalam sudah terdengar perbualan sesetengah pihak yang biasa berniaga ingin mengambil peluang pada musim cuaca begini untuk mulakan bisnes jual air. Kalau 2015 dan 2016 air mangga sangat 'hot' dan selalu kita nampak di tepi jalan kan . Anda semua boleh teka tak air apakah yang sesuai kita jual untuk 2017 ?

Jawapannya 👉 air jagung! Madam percaya ramai peminat jagung yang 'dahagakan kasih sayang' air jagung yang sejuk lagi sedap di musim panas ini. Apa kata sebelum orang lain jual anda jual cepat-cepat kat mana yang anda rasa sesuai. Hmmm... mesti viral punya!

OK fine...ada juga yang tak suka air jagung ... 'No problemo' boleh jual air lain. Contoh ada di bawah Madam tolong suggest anda tolong jual je hokey!
  1. Jus Mangga
  2. Jus Tembikai Susu
  3. Jus Tembikai
  4. Jus Carrot Susu
  5. Jus Asam Boi & Limau Kasturi
  6. Jus Mata Kucing
  7. Jus Air Jagung
  8. Jus Nenas Madu
  9. Jus Buah Naga (Dragon Fruit)
  10. Air MILO
  11. Air Laici Susu
  12. Air Blue Hawaian Lemonade
  13. Air Teh Bunga
  14. Air Kelapa Muda
  15. Air Bandung Cincau
Eh saya minat nak jual air jagung tapi tak tahu macam mana nak buat air jagung ?

Boleh refer Resepi air jagung versi Azlita Masam Manis yang sedap lagi memikat!

Errrr Madam...ada tip tak cara nak jual air jagung versi balang ni ? Jom kita berpantun.

Musim cuaca,
Sangat terik,
Sudah tanya,
Harap klik.

For the first time ever in my life, Madam bongkarkan Teknik Bisnes Air Balang Kos Rendah Untung Lebih Dari 1000% pada yang nak buat bisnes air balang seriously dan kumpul duit untuk beli aircond jenama York. 😄

Last but not least, selamat menjual air jagung balang yang 'bukey sokmo' mari dalam setahun deh !!!



*JANGAN BERITAHU ORANG LAIN MENGENAI BONUS RESEPI
Tip terbaik punya menanti anda rahsia sulit cara buat Jus kedondong ,Coconut shake, Jus durian belanda, Air soya.

3 comments:

  1. Antara banyak2 air.. air jaggung paling saya suka.. rasa dia berlemak lain dari yang lain.. Saya percaya ramai orang suka dengan air jaggung.. Permintaan tinggi pasti ada peluang perniagaan kat situ kan?

    Siapa yang nak buat bisnes balang ni memang banyak untungnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye...air jagung bagi madam ala-ala rare gitu. sedap kan. sape yang nak biz beverage mmg baguslah pilih air jagung. maveles.

      Delete
  2. its very useful thank you

    ReplyDelete