Jom Buat Duit Sebagai Affiliate Klikjer.Com - Jom Affiliate 24/7

Latest

Friday, 24 March 2017

Jom Buat Duit Sebagai Affiliate Klikjer.Com


Maksud Affiliate Yang Anda Mesti Tahu
Program affiliate ialah sebuah program agen di Internet. Bermaksud, anda (affiliate) akan bertindak sebagai agen (orang tengah) , mempromosikan produk pihak lain (usahawan / syarikat) dan kemudiannya, anda akan mendapat bayaran (komisen) jika ada pembeli yang membeli produk tersebut melalui pautan affiliate anda.

Apakah Program Affiliate Klikjer.Com
Klikjer.com adalah merupakan sebuah website program affiliate berpusat kelolaan Shuth Network Sdn. Bhd. Shuth Network Sdn. Bhd. pula adalah merupakan sebuah syarikat penerbitan digital. Oleh itu, banyak produk digital (especially ebook) telah diterbitkan. Dengan menyertai program affiliate Klikjer , anda boleh memasarkan pelbagai ebook terbitan Shuth Network Sdn. Bhd.

Anda yang mempunyai akaun media sosial sangat digalakkan menjadi affiliate untuk menjana wang dengan mudah dari rumah sahaja. Gunakan medium online yang anda suka dan selesa seperti blog, Wordpress, Tumblr, Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, WeChat, dan apa sahaja untuk promosikan produk Klikjer.

Jom mendaftar sebagai ahli affiliate, klik 👉 Jom Daftar Affiliate Klikjer.Com .

Siapa Boleh Sertai Klikjer.Com?
Sesiapa sahaja warganegara Malaysia yang berusia 13 tahun ke atas LAYAK sertai program affiliate bersama Klikjer.

Produk Terbaru Klikjer.Com

Kerja di Singapore? Biasa dengar kan orang selalu cakap gaji sangat 'masyuk' kalau dapat job di Singapore. 😎 Yeay...ini dia panduan terkini yang 'baru keluar dari oven' untuk anda yang dah lama tunggu tip cara cepat dan mudah untuk mencari rezeki di Singapore. Siapa tahu luck anda lebih baik bekerja di Singapore berbanding Malaysia!

Jom Beli Panduan Bekerja Singapura (Harga RM50 sahaja buat masa ini) kalau nak tahu semua 'secret' yang sudah dibongkarkan oleh seseorang bernama Haniza Rashid yang pernah bekerja di sana sebagai Perunding Kerjaya.
 Good luck!
Free Download Affiliate Kit Klikjer.Com Untuk Penulis Ebook


Jadi tunggu apa lagi? Layari lama rasmi Klikjer.Com sekarang dan lihat sendiri bagaimana mereka sudah menjana wang dari rumah dengan menggunakan Internet dan komputer/laptop sahaja.

😳 Pssstt....rugilah kalau tak grab peluang mudah cenggini !

2 comments:

  1. Mesti banyak boleh buat duit dengan affilliate ni kan?

    ReplyDelete
  2. In syaa Allah boleh...dan mesti boleh. Ramai yang dah sukses. madam ada terbaca bro HH ada nasihat...bina kredibiliti dulu.

    ReplyDelete

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!