MODUL BAHASA INGGERIS UNTUK CALON UPSR VERSI 2016 - Jom Affiliate 24/7

Latest

Tuesday, 21 March 2017

MODUL BAHASA INGGERIS UNTUK CALON UPSR VERSI 2016
FREE DOWNLOAD : MODUL TRIUMPH REDONG 2016
Kandungan Setiap Volume Tersusun Lengkap Dengan Topik Penting

Kepintaran dan Kreativiti Murid Teruji Dengan Soalan Berbentuk Teknologi Khas untuk adik-adik comel yang ingin tahu maksud di sebalik KBAT.

"Keupayaan untuk mengaplikasikan pengetahuan,  kemahiran dan nilai dalam membuat penaakulan dan refleksi bagi menyelesaikan masalah, membuat keputusan, berinovasi dan berupaya mencipta sesuatu."

Bagi Madam, sistem KBAT ini memang khas untuk generasi zaman sekarang. Sistem ini mampu melatih murid-murid agar mampu mengaplikasi semula apa yang dipelajari di sekolah ke tahap optimum. Madam percaya kelebihan ini dicipta untuk menarik perhatian semua murid supaya berfikir lebih jauh, berlumba-lumba menjadi yang terbaik seterusnya menggunakan kelebihan yang ada dalam diri. Adik-adik mesti berfikiran positif sekiranya mahu menjadi individu yang kreatif, berinovasi dan kritis.

Berbalik pada penggunaan teknologi, berita baik untuk adik-adik yang sudah get used dengan several aplikasi popular rangkaian sosial seperti Facebook, WeChat, WhatsApp, YouTube, SHAREit dan macam-macam lagi. Dalam ebook Pdf Vol.3 bahagian Writing Sample ada soalan yang memerlukan anda semua memberi jawapan akan kepentingan teknologi (contohnya tablet yang biasa kita guna) dan menulis mesej dalam format e-mel. Bagi yang berminat nak belajar BI dan belajar sendiri di rumah jom beli ebook untuk ketahui cara kuasai bahasa Inggeris dengan 3 strategi.

Oh ya...sebelum terlupa Madam nasihatkan adik-adik banyakkan membaca dan bertanya pada guru jika tidak tahu !

All the best, be yourself & be the best out of best!

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!

Total Pageviews