Part 1: Nappy Time Made in Germany - Jom Affiliate 24/7

Latest

Another Affiliate Next Door

Sunday, 30 April 2017

Part 1: Nappy Time Made in GermanyPampers, Drypers, PetPet, Huggies, MamyPoko, Fitti, Diapex, Genki dan Whoopee. Ya, Ini adalah senarai jenama atau brand lampin pakai buang bayi yang biasa kita dengar, lihat dan dapatkan di pasaraya, shopping mall, atau pusat barangan bayi di negara kita. Pernah dengar dengan nama Nappy Time? Mesti ada yang dah terbiasa guna jenama nappy Made in Germany yang tak kurang hebat juga dari segi kualiti. Dipercayai serapan berkualiti seumpama MamyPoko, Nappy Time kini menjadi pilihan ibu bapa masa kini untuk si comel mereka. Mahu lebih testimoni? Klik Facebook Nappy Time Diapers.

Bagi anda yang mungkin mahu tahu asal usul pampers yang biasa digunapakai selama ini, Drypers contohnya  adalah buatan Malaysia yang direka khas untuk kegunaan 'si manja' kita. Seterusnya MamyPoko dan Genki yang berasal dari Jepun. Dan kali ini kita nak kongsi fakta dan kelebihan NAPPY TIME yang merupakan buatan Jerman!

MENGAPA NAPPY TIME TERBAIK UNTUK SI MANJA 


  1. Sesuai untuk si manja perempuan dan lelaki.
  2. Lembut pada kulit yang sensitif.
  3. Perlindungan sempurna siang dan malam.
  4. Bebas latex dan bebas klorin.
NAPPY TIME JUGA ADA DALAM BENTUK TRAINING PANTS

Untuk didikan awal si manja Nappy Time menyenangkan anda dalam melatih si manja agar boleh membiasakan diri tanpa menggunakan diapers atau pampers bila tiba masanya. Lihat saja pada saiz yang lebih besar bermula M,L,XL hinga XXL. Biasanya pada usia setahun dan ke atas si manja kita digalakkan  untuk dilatih supaya boleh menerima celana dalam yang comel pula. Walau bagaimana pun terpulang pada si comel anda juga. Sudah tentu anda lebih mengenali keperluan demi keselesaan si manja anda.

NAPPY TIME SESUAI  UNTUK BAYI (RUJUKAN: SAIZ / KEPING / BERAT)

🐮 Newborn ➡100 pcs ➡up to 4.5kg
🐵 S ➡92 pcs➡ 3 -6kg
🐥 M ➡84 pcs➡5-10kg
🐑 L ➡72 pcs➡10-17kg
🐻 XL ➡64 pcs➡13-20kg
🐺 XXL ➡60 pcs ➡over 18kgANAS RAYYAN 'FEEL HAPPY' DENGAN NAPPY TIME


Bersempena si kecil Anas yang akan memasuki usia 12 bulan tidak lama lagi, kami dapatkan satu kotak Nappy Time untuk keselesaan si pintar Anas yang semakin membesar dengan kuat, sihat dan ceria. Dengan izinNYA.


Mahu Mencuba Nappy Time Untuk Si Manja?

 DIRECT HOME DEALER (Kota Bharu/Pasir Tumboh)
 👩 Puan Radiah 
WhatsApp # 016-2062491

OR
Information Desk Person
💁 Madam B
 WhatsApp # 011.322.141.76

Keep Calm ... It's Nappy Time!
No comments:

Post a Comment

Rahsia Anda Dibayar Kerana Menulis!