Hiburan Lagu Kanak-Kanak Masa Kini - Jom Affiliate 24/7

Latest

Another Affiliate Next Door

Wednesday, 19 July 2017

Hiburan Lagu Kanak-Kanak Masa Kini


Assalamualaikum semua...

Hai adik-adik !

Lamanya kita tak bertemu di sini. Hmmm...untuk pengetahuan semua Madam kini dengan hobi terbaru iaitu mengumpul koleksi lagu-lagu best untuk tontonan santai si kecil di rumah.

Alhamdulilah setakat ini semua video lagu boleh dilihat menerusi Smart TV , telefon pintar (smartphone), iPad, tablet, komputer, media player.

Ya! Lagu kanak-kanak Terbaik!

Madam kongsikan beberapa hiburan terbaru untuk adik-adik dan sesiapa di luar sana bersama yang tersayang di rumah dan di mana sahaja. 

LAGU-LAGU ISLAMIK DAN BAHASA INGGERIS TERBAIK

Jom dengar koleksi lagu-lagu hit kanak-kanak tempatan dan antarabangsa terpilih sambil belajar mengandungi lagu video  dan zikir pilihan.

CONTOH VIDEO LAGU HIT TERKINI














SENARAI LAGU-LAGU TERPILIH 

Antara yang sesuai untuk adik-adik adalah:

Lagu Kanak-kanak Bahasa Melayu:
-Didi & Friends by Digital Durian
-Omar & Hana by Digital Durian
-Upin & Ipin Sing Along by Les' Copaque
-Alif & Sofia by blindspot Studios
-Alif & Mimi by Aries Kid Music Channel
-Iman & Sara by Kidnoise
-Abees Kidz

Lagu Kanak-kanak Bahasa Inggeris:
-Zaky & Friends
-Pinkfong!

Dan banyak lagi .... 

Kepada yang berminat ketahui semua koleksi lagu kanak-kanak (Madam Compilation) untuk hiburan anak anda di rumah jom emel pihak jomaffiliate247@gmail.com untuk perkongsian. Be my guest.

OK...jumpa lagi. Ta-ta.

6 comments:

  1. anak pon dah pandai tengok video youtube sekarang nih.

    entah macam mana dia leh masuk youtube tu pun dah jadi satu tanda tanya nih..

    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tahan 'smart' kiddos zaman le ni. Lilboy madam pun suka tekan2 keyboard nak update blog pun tunggu dia sleep. HP pun ada masa dia rasa dia yang empunya. Sigh.

      Delete