EBook Buat Duit Online Dengan Komputer & Smartphone Di Rumah - Jom Affiliate 24/7

Latest

Another Affiliate Next Door

Sunday, 20 August 2017

EBook Buat Duit Online Dengan Komputer & Smartphone Di Rumah


1. DUIT FIVERR!

Beberapa bulan lepas Madam beli panduan ini secara online untuk buat sendiri apa yang mereka yang dah berjaya lakukan. Tapi sebelum itu baca dulu apa madam nak kongsi bagi yang tak tahu menahu apa itu Fiverr. Baiklah seperti dikongsikan Nigel Ong dalam ebook Buat Duit Fiverr:

"Fiverr adalah sebuah laman web antarabangsa yang menawarkan pelbagai perkhidmatan – Fiverr menggunakan istilah ‘gig’ untuk merujuk kepada perkhidmatan-perkhidmatan yang ditawarkan dalam laman web mereka. Keistimewaan Fiverr yang menjadikannya sangat popular adalah ia menetapkan harga siling USD5 untuk semua perkhidmatan yang ditawarkan. Malahan nama Fiverr itu juga sebenarnya diambil sempena USD5 itu… iaitu Fiverr (five-rr)."

USD1 = MYR4.3
USD5 jika ditukarkan ke nilai matawang Malaysia bersamaan MYR21.5 buat masa ini. Ramai orang komen wah masyukkkk. Just Imagine jika jumlah terkumpul adalah USD50 bermakna kita akan dapat MYR 214.76.

Apa yang Nigel Ong perolehi memang sangat menarik.


    "Saya Dibayar Dalam Matawang USD

    Saya Tentukan Sendiri Berapa Lama Saya Perlu Siapkan Kerja Saya

    Saya Hanya Lakukan Secara "Part-time" sahaja!

    Anda juga.. boleh turut sama melakukannya..."

Klik Untuk Download Panduan Mantap Buat Duit Fiverr!




2. JUAL PRODUK RAMAIKAN FOLLOWERS DAN LETUPKAN JUALAN DI INSTAGRAM (IG)

Sejak adanya kemudahan Internet di mana jua kita berada dan dengan hujung jari sahaja kita dapatkan informasi, sedar tidak sedar makin ramai yang ingin berniaga . Terutamanya online. Bak kata penulis ebook bangsa Cina bernama Nigel Ong. 

 "Tahun 2017 semakin menggila…

Idea pemasaran kita juga kena ‘gila’. Teknologi berlalu terlalu pantas. Kita tak boleh dah nak guna cara lama yang biasa-biasa tu. Tindakan kita perlu agresif sepantas peredaran teknologi & masa."

"Sekarang tahun 2017…

Kita kena pandai kaji trend terkini kegemaran rakyat Malaysia…

    *Di mana mereka berkumpul?
    *Di mana mereka bersembang?
    *Di mana mereka lebih banyak luangkan masa?
Jika kita tidak endah semua perkara yang berlaku di sekeliling kita, maka bersedialah untuk rugi bertimpa-timpa. Iklan kita akan boring & tiada sambutan. Di saat pesaing kita berlumba-lumba mengumpul bilangan pelanggan, kita pula terhegeh-hegeh buat pemasaran yang sama & tiada hasilnya."


Jadi anda rasa bagaimana? Jom baca apa Madam tulis di bawah.

Madam nak kongsi tentang kebaikan dan kelebihan  the power of  Instagram yang anda semua ada selain Facebook, Twitter atau WhatsApp. Tahun demi tahun terlalu ramai pengguna Fb dan pengikut Instagram alam maya. Jikalau anda sudah ada akaun Instagram jom pilih satu produk yang anda suka / minat dan mula berjualan kepada orang lain yang memerlukan produk / servis berkenaan. Siapa tahu anda boleh jadi kaya dengan menjual guna IG . Mudah kan? Pertama sekali kalau anda tak ada produk sendiri, cari dan dapatkan produk orang lain yang ada permintaan hebat dan mula jual. Senang kan? Dan kita bernasib baik sebab Nigel Ong sudah tolong dedahkan teknik dan tip untuk jual produk menerusi Instagram. Sebelum harga panduan dinaikkan rasanya lebih baik kita cepat-cepat dapatkan dan baca sampai faham apa yang ditulis dalam panduan sebelum berjualan. Mesti ada rahsia dan teknik yang kita tak tahu tapi pakar Instagram tahu.  
Klik Untuk Download Instagram Kaboom!





3. LONJAKKAN JUALAN DENGAN FANPAGE FACEBOOK


Yup....ini untuk mereka yang dah pasang niat dan serius mahu berbisnes menerusi Facebook . Sebut saja FB semua tahu. Budak darjah 1 pun tahu.

Baca apa Nigel Ong katakan ...

"KETAHUI BAGAIMANA ANDA BOLEH MELONJAKKAN JUALAN PRODUK ANDA DI FACEBOOK FANPAGE, DENGAN HANYA 8 LANGKAH! "

"Pada tahun 2017, sudah terdapat hampir 2 billion manusia di seluruh dunia yang menggunakan facebook! Manakala pengguna facebook di Malaysia pula, ianya kini sudah mencecah lebih dari 20 juta pengguna! Dimana, sebilangan besar penggunanya ialah mereka yang berumur 25 hingga 34 tahun.  "







  "Golongan ini adalah merupakan golongan yang mempunyai kuasa membeli yang sangat kuat! Mereka kebanyakkan sudah bekerja dan sudah mempunyai wang & akaun bank sendiri untuk berbelanja."

"Jadi, adalah amat rugi jika anda tidak memasarkan produk anda menggunakan facebook!"






Oh My Goodness

Klik Untuk Download EBook Fanpage Superstar


4. BORONG BARANG CHINA ONLINE



Berminat nak tahu cara betul dan terbukti berjaya bila borong barang banyak dari China? Bukan senang nak borong barang dari negeri orang kalau kita sendiri tak pergi ke sana dan lihat sendiri produk yang ingin dibeli. Tapi nasib baik sebab Nigel Ong sentiasa ada solusi untuk masalah kita. Kali ini dia sediakan  panduan untuk yang minat sangat nak beli barang dalam kuantiti banyak dan jual di Malaysia pula. Hah...anda akhirnya sampai ke tempat yang betul. Rezeki anda kali ini percayalah!

Ingat ya penulis panduan ini sudah katakan awal-awal bahawa...

"SAYA AKAN TUNJUKKAN ANDA BAGAIMANA ANDA BOLEH MEMBORONG BARANG DARI CHINA DENGAN HANYA DUDUK DI DEPAN KOMPUTER SERTA BAGAIMANA ANDA BOLEH MENJANA UNTUNG BESAR DENGAN BISNES BORONG INI"

Hah baca tu....cuma duduk depan komputer dan untung besar dengan niaga borong macam ini. Best best best!!!  Jom baca lagi mengenai siapa Nigel Ong sebenarnya...yang kita kena tahu.

Hi!

Saya Nigel Ong! Saya merupakan usahawan online yang mula menjual secara kecil-kecilan sejak beberapa tahun dahulu. Pada ketika itu, saya tidak ada modal yang besar untuk bermula, apatah lagi pengalaman saya yang tentunya masih cetek untuk meraih keuntungan besar dalam bisnes.

Tetapi syukur kerana saya tidak sangka dalam satu tahun sahaja, saya berjaya menjana pendapatan 5 angka dengan menjual barangan fizikal dan hanya secara sambilan sahaja.

Saya mungkin BUKAN seorang yang terkenal, tetapi saya TAHU bagaimana menjalankan bisnes borong dan buat duit senyap-senyap. Bukankah itu lebih "cool" dan itu style pilihan saya dalam menjalankan perniagaan.


Klik Download Rahsia Taoboa




2 comments:

  1. Semua ebook dari penulis yang sama :) Power penulis ni. Macam-macam benda dia buat

    ReplyDelete
  2. Tuan sabree just another wowsome player. 3rd affiliate Klikjer Julai 2017. Kalau SEA Games KL ni kira Pingat Gangsa. Congrats...

    ReplyDelete

Rahsia Anda Dibayar Kerana Menulis!