Peperiksaan Online Pegawai & Penolong Pegawai Kawalan Trafik Udara - Jom Affiliate 24/7

Latest

Saturday, 23 September 2017

Peperiksaan Online Pegawai & Penolong Pegawai Kawalan Trafik Udara[RUJUKAN PEPERIKSAAN] Pegawai & Penolong Pegawai Kawalan Trafik Udara | Anda dipanggil untuk Exam Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41 atau Penolong Pegawai Kawalan Trafik Udara A29?  Tahniah bagi anda yang sudah semak nama dan mengesahkan diri sebagai calon peperiksaan pada 3 Oktober 2017.

Bagi yang belum menyemak nama boleh klik  pautan di bawah:


[+] Semakan Peperiksaan Online Pegawai Kawalan Trafik Udara A41. 
[+] Semakan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Kawalan Trafik Udara A29.


MAKLUMAN TERKINI JADUAL PEPERIKSAAN ONLINE BAGI PEGAWAI & PENOLONG PEGAWAI KAWALAN TRAFIK UDARA

Bagi yang terlibat dan sedia maklum memang benar pihak SPA sudah pun mengeluarkan panggilan kepada semua calon yang terpilih untuk menduduki peperiksaan atas talian (online exam ) bagi mengisi jawatan Pegawai & Penolong Pegawai Kawalan Trafik Udara pada tahun ini. 
Menurut sumber tertentu sebelum ini peperiksaan berlangsung secara bertulis. Tetapi kali ini seperti mana peperiksaan online Pegawai Eksekutif LHDN yang berlalu pihak SPA mahu menjalankan secara online juga. Berdasarkan makluman terbaru yang diterima Madam akan kongsikan tip dan rujukan bagi calon yang serius mahu lulus dari masa ke semasa.

Untuk langkah pertama Madam mahu pastikan jika benar anda salah seorang calon kali ini boleh tinggalkan maklumat diri utama iaitu nama dan emel Gmail dalam borang simpel di bawah.No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!