Rahsia Eksklusif Confirm Lulus Loan Rumah - Jom Affiliate 24/7

Latest

Another Affiliate Next Door

Sunday, 3 September 2017

Rahsia Eksklusif Confirm Lulus Loan Rumah

Sabda Rasulullah S.A.W.  yang bermaksud : "Empat perkara yang membawa kebahagiaan rumah tangga iaitu wanita yang baik, tempat tinggal yang luas, jiran yang baik dan kenderaan yang baik." (Hadis Riwayat Baihaqi)


Masih lagi mengenai rumah iaitu bagaimana nak dapatkan, beli atau miliki rumah sendiri. Rumah atau home adalah tempat kita berteduh dan berkongsi kasih sayang dengan keluarga tercinta. Rumah juga terkenal sebagai 'madrasah pertama' seorang anak belajar mengenai kehidupan daripada ibu dan ayahnya. Sebagai umat Islam rumah penting dan menjadi keutamaan dalam membolehkan kita beribadah kepada-NYA dengan selesa, khusyuk dan penuh rasa syukur. Berapa ramai orang yang tiada rumah di negara kita atau di dunia ini sedangkan kita yang tiada rumah sendiri masih mampu menyewa sebuah rumah untuk anak-anak dan isteri. Bagi yang mampu untuk berusaha ke arah memiliki rumah sendiri ayuh jangan buang masa dan mulalah mencari ilmu untuk dapatkan rumah idaman.

Sudah baca entri terdahulu yang berkisar mengenai tak cukup duit pun boleh beli rumah. Jom baca dulu Tak Ada Duit Masih Boleh Beli Rumah. 


Mudahnya Beli Rumah Ramai Orang Tak Tahu


Dalam dunia ini tidak ada benda yang tak boleh ditanggani. Masalah perhubungan lagi boleh selesai kalau kena caranya. Seorang lelaki sanggup lakukan apa sahaja untuk menakluki hati wanita dicintai hingga akhirnya berkahwin. Pasangan yang hampir berpisah juga boleh kembali bersama jika sanggup menundukkan ego diri masing-masing. Ini kan pula nak beli sebuah rumah sendiri untuk diduduki bersama orang tersayang. Mudah sangat sebenarnya. Kita yang belum berjaya ada rumah tak cukup kuat usaha ke arah itu sebenarnya. Impian nak miliki rumah sendiri masih minima. Masih menunggu 'seru' untuk berjuang dapatkannya. Dan agak selesa dalam 'zon selesa'.

Kemudian ada yang angkat tangan dan cakap macam ni ...

"Kami dah apply loan tapi kena reject! Nak buat apa lagi. Semua benda dah buat....semua dokumen dah hantar"

Ini yang Madam nak kongsi. Sekarang tibalah masanya untuk kita kena ambil tahu dan belajar Strategi Confirm Lulus Loan Rumah . Kena tahu apa jenis dokumen yang membuatkan Pegawai Pinjaman Bank seronok untuk proses permohonan pinjaman perumahan anda jika tahu rahsia ini. Serius nak tahu lebih klik sini.



Yang Zero-Knowledge Dalam Bab Duit, Pinjaman Dan Urusan Bank Kini Bersemangat Siapkan Profil Kewangan


Sediakan Fail Permohonan Pinjaman  Terbaik Yang Bank Suka Untuk Luluskan Seperti Ini



Perkara Mesti Anda Tahu Semua Tertulis Dalam EBook 'Strategi Confirm Lulus Loan Rumah'
  • Perkara wajib yang anda patut semak dalam pakej loan rumah.
  • Macam mana nak banding dan bezakan pakej loan yang terbaik buat anda?
  • Macam mana nak buat bank bersahabat baik dengan anda?
  • Cara sediakan dokumen yang tip top, confirm banker anda akan tersenyum.
  • Macam mana nak gunakan simpanan dan pelaburan lain sebagai pemanis tawaran?
  • Apa itu CCRIS dan CTOS, dan macam mana cantikkan laporan-laporan ini?
  • Cara dan formula mudah untuk menyemak kemampuan pinjaman anda, semudah ABC.
  • Apa itu Debt Service Ratio (DSR)? Macam mana nak cantikkan DSR?
  • Senarai skim-skim yang memudahkan anda untuk apply loan rumah.(Boleh jimat beribu-ribu ringgit!)
  • Senarai semak yang lengkap untuk apply loan rumah dekat mana-mana bank di Malaysia. 
VIDEO WEBINAR CARA BELI RUMAH PERTAMA DENGAN MODAL MINIMA




Semuanya bukan lagi rahsia dan terbongkar satu persatu dalam Strategi Confirm Lulus Loan Rumah.

No comments:

Post a Comment