Saya Akan Tunjukkan Cara Buat Duit Mudah Dengan Sekali Klik Sahaja - Jom Affiliate 24/7

Latest

Saturday, 16 December 2017

Saya Akan Tunjukkan Cara Buat Duit Mudah Dengan Sekali Klik Sahaja


Salam inspirasi!

Tidak lama lagi kita akan memasuki 2018. Tahun baru lagi dan lebih banyak wang diperlukan kebiasaannya. Seperti selalu azam baru akan mula menjadi topik perbualan hangat. Kita bagaimana? Realistiknya sama seperti yang lain di alam maya ini saya mahu tunjukkan kepada anda cara jana pendapatan secara online. Mungkin ada yang belum sedar atau buat-buat tak sedar. Sebelum itu apa perkembangan terkini dengan cara buat duit anda sendiri? Apa khabar dengan perniagaan sendiri di rumah? Moga baik-baik dan semakin banyak simpanan. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Semestinya!

Hari ini saya tunjukkan cara buat duit dengan kaedah klik klik dan terus buat duit tanpa buang masa. Saya tahu selain saya ramai penulis dan internet marketer (IM) di luar sana yang menulis tentang cara buat duit dengan mudah dan cepat menggunakan komputer di rumah. Anda yang bekerja dengan majikan atau bekerja sendiri sangat berpeluang buat duit dengan cara yang akan saya ceritakan sebentar lagi. Jangan risau kerana buat duit memang tercipta untuk semua. Yang penting cara yang betul dan usaha lebih.

Mahu tahu apakah caranya? Jom!!!

Jawapannya adalah Klikjer.

Baca betul-betul dan hadam dengan sebaiknya kerana saya mahu berterus terang kali ini dengan anda. Begini carnya dan ini panduannya:

#1 Buat duit dengan Fiverr


Tukarkan hobi dan minat menjadi wang!



Fiverr sangat sesuai bagi sesiapa yang 'kaki komputer'atau suka buat design. Kalau anda rasa anda kreatif, ada skil cipta desain menarik, unik, pandai menulis, pandai guna komputer, dan boleh membaca maka anda layak buat duit dengan Fiverr. Dalam panduan Fiverr segalanya lengkap mengenai bagaimana menggunakan Fiverr serta cara nak promosikan servis anda di media sosial seperti Facebook, YouTube, Twitter, blog, Instagram, atau kepada sesiapa sahaja yang anda kenal (offline). Ada juga rahsia penting diberitahu kepada anda yang serius mahu buat duit 4 angka dalam masa sebulan dengan bekerja 2 jam sehari. Dalam panduan ini juga ada 'lorong rahsia' bagi hasilkan tugasan anda kelihatan pro like a pro!


#2 Buat duit dengan Menulis



Panduan Menulis ini ditulis dan disediakan sendiri oleh Aqif Azizan - Pakar & Jurulatih Penulisan Bisnes. Mahukah anda saya tunjukkan cara buat duit 4 angka dalam masa 1 bulan secara konsisten dengan menulis? Sesiapa yang tidak mahu jangan baca kerana ini khas untuk yang 'gila menulis' dan serius mahu buat duit melalui aktiviti menulis dan menulis. Ada lagi yang masih ragu-ragu. Mari saya buktikan nama-nama penulis terkenal dalam dan luar negara yang sudah kaya-raya dan popular hanya kerana menulis siang dan malam. Antaranya J.K Rowling, Robert Kiyosaki, Nazehran Jose Ahmad, Tash Aw, Ramli Awang Murshid, Faisal Tehrani, Zamri Mohamad, Ain Maisarah, dan ramai lagi.

#3 Buat duit dengan Bakeri



Panduan bakeri ini ditujukan khas kepada suri wanita yang tidak bekerja kerana amanah suami untuk menjaga rumah tangga. Dalam kata lainnya wanita yang bersuami dan punya anak-anak tetapi tidak bekerja dengan orang lain di luar rumah. Housewife! Anda  yang bekerja di luar rumah pun boleh mendapatkan panduan lengkap ini jika betul mahu kaya-raya dengan bisnes bakeri. Kalau di luar negara bakeri sudah menjadi satu kelaziman dan mereak kebanyakkanya sudah buat duit dengan bakeri. Di Malaysia bisnes bakeri masih suam-suam kuku dan anda diperlukan bagi menghangatkan lagi bisnes gaya bakeri. Anda tak ada modal untuk buka kedai? Tak perlu pun kerana dengan panduan bakeri perkongsian Nik Roslin Nik Men ini boleh bermula dari rumah. Check it out!

#4 Buat duit dengan Jual Air


Panduan in bagi yang serius santai dalam buat bisnes tapi mahu profit tinggi hingga ke titisan air yang terakhir. Jual air. Paling kurang anda kemungkinan besar berjaya dapat hingga 7K seperti mereka yang sudah terbukti berjaya. Sekarang saya sendiri dapat lihat bagaimana bisnes air balang sangat menjadi ketagihan para pembeli terutama di musim agak panas. Teh beng ketagih dan air jagung ketagih. Ini antara yang mendapat perhatian orang ramai termasuk saya sendiri. Memang sedap dan ketagih sungguh. Apa rahsianya nak buat air sesedap ini ya? Panduan buat duit dengan air balang ada jawapannya. Selain syarat utama pastikan anda buat air serius sedap dan kalau boleh lain-dari yang lain. Macam mana tu? Teh beng mereka tiada cincau tetapi teh beng anda ada cincau. Inilah x-factor yang anda hasilkan. Nak tahu lebih lanjut semua rahsia kaya dengan jual air semua ada dalam panduan bisnes air balang.


#5 Buat duit dengan jual aiskrim 





Aiskrim yang lazat rupanya tidaklah terlalu sukar untuk kita buat sendiri di rumah. Selain sedap dan demand yang tinggi oleh kanak-kanak kini orang dewasa pun sukakan aiskrim. Memang disukai ramai. Sesuai bagi anda yang tak tahu nak jual apa dan macam mana nak mula.  Ini cara buat duit paling mudah dan murah dengan kos rendah untuk kita buat dan jual di hujung minggu secara part time.

#6 Buat duit dengan jual burger



Belajar buat burger dan jual burger anda sendiri. Ini cara bagaimana nak hasilkan burger, setup kedai burger dan cipta burger versi anda sendiri. Panduan step by step dan anda akan diajar cara nak mulakan bisnes burger yang membuatkan 'RM' berduyun-duyun masuk ke dalam poket anda. Tak percaya? Saya ada bukti dan sila baca di sini.


#7 Buat duit dengan Instagram


Kita boleh buat duit dengan Instagram. Buku di atas turut membuktikannya. Tak nak baca buku. Oh anda bukan book worm. Samalah dengan saya. Tak apa... ada cara lain untuk tahu apa deep secret yang anda kena tahu sekarang juga macam mana nak buat duit mudah-mudah apabila ber-IG setiap hari. Rugi sangat bila ada IG, ada produk best tapi tak tahu cara buat duit sedangkan sudah ramai followers dan friends kita mengaplikasikanya. Jom kita kaboomkan bisnes dengan IG.




#8 Buat duit dengan borong barang dari China


Cara buat duit hingga 5 angka!!! Untuk anda yang mahu kaya-raya dengan cara beli barang banyak-banyak dengan harga murah-murah dan jual dengan harga 'sedikit mahal'. Untung tetap untung.  Apa rahsianya? Kalau minat mahu beli barang dari China tanpa perlu tempah tiket untuk ke China - Taobao adalah sesuai bagi anda.



Hanya perlu baca panduan dan mula buat tempahan barang apa yang anda rasa sangat laku keras kerana demand tinggi di Malaysia. Tak tahu nak borong apa? Ada guide dan hint untuk anda fikir dan pilih barang yang terbaik untuk diborong . Dah ramai juga yang pilih jalan ini. Terbaik!!!

#9 Buat duit dengan kamera



Cara buat duit 4 angka dengan menggunakan kamera. Sesuai bagi anak muda terutama lelaki (tapi wanita pun boleh tahan hebat) yang suka dapatkan duit dengan cara outdoor dan penuh stailo. Selain duit masyuk mereka katakan hasil snap snap snap sahaja demand memang sentiasa ada seperti majlis perkahwinan dan banyak lagi event yang popular zaman sekarang misalnya ibu bapa moden yang memilih baby shower.


#10 Buat duit dengan beli rumah lelong


Ini bukan semata-mata untuk orang yang sudah ada aset dan kaya raya seperti JK Rowling. Kita yang tiada aset inilah yang harus segera dapatkan ilmu tepat bagaimana untuk beli aset murah yang orang tidak mahu atau tidak mampu untuk menjadi milik kita. Kepada bakal pelabur hartanah terutama anak muda kacak bergaya yang bijak bestari , ada berita baik untuk anda. Ini cara paling mudah dan murah bagaimana kita buat duit dengan cari rumah lelong, beli, baiki semula dan jual dengan harga pasaran masa kini! Semua rahsia ada dalam panduan ini. Kena baca baru faham. Tak minat dengan rumah ... tak mengapa anda mungkin akan suka cara buat duit mudah dengan ternak Tilapia atau Kambing


PS: Mahu beli rumah tapi tak ada DUIT? Baca di sini deh!







2 comments:

  1. fuh semua panduan ni akan ajar cara-cara nak tambahkan income. Harap-harap siapa yang dapatkan panduan ni, bertambah pendapatan mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya tuan Sabree! Seperti tuan sendiri yang sudah berjaya buat duit dengan blog. Blog tuan antara yang saya cuba curi masa untuk singgah dapatkan ilmu affiliate. Kepada yang lain jom singgah https://www.sabreehussin.com/

      Delete

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!