Welcome...Ebook Pertama (Pdf) Puan B Kini Sudah Boleh Dibaca! - Jom Affiliate 24/7

Latest

Another Affiliate Next Door

Sunday, 3 December 2017

Welcome...Ebook Pertama (Pdf) Puan B Kini Sudah Boleh Dibaca!


Dalam entri sebelum ini yang bertajuk MARI MENULIS EBOOK SENDIRI saya ada berkongsi 4 langkah paling simpel untuk mula menulis 'produk digital' sendiri. Sudah bacakah? Kali ini saya mahu berkongsi berita gembira sebagai blogger WAHM yang akhirnya berjaya menghasilkan satu ebook hasil tulisan sendiri untuk perkongsian. Alhamdulillah, syukur pada-Nya yang memberi ilham dan inspirasi kepada saya untuk menulis dan menyudahkan kesemuanya walau mungkin tidak sempurna.

Layari blog EBook Mama Hamil Anak Pertama.

Ada Apa Dalam Ebook Puan B?
Pertama kali secara rasminya nama sebenar finally terbongkar di sini. Memandangkan anda semua akan melihat cover hadapan ebook terbaru maka secara rasminya nama sebenar sudah revealed! Sebenarnya saya tidak suka menggunakan nama sebenar secara online. Dari dulu lagi semua blog-blog menggunakan identiti samar-samar. Kalau ikutkan hati mahu sahaja saya gunakan anonymous Madam B untuk ebook ini namun atas nasihat mentor online saya bertukar fikiran. Terima kasih kepada 'guru dan sifoo' yang banyak membantu dalam menyiapkan naskah pertama. Nak tahu siapa mentor saya dan bagaimana beliau berjaya memujuk saya menyambung penulisan tergantung, kena dapatkan ebook HAP.

Hamil Anak Pertama (HAP) Karya Original Puan B
Kenapa saya katakan ni karya original? Sebab ini berdasarkan pengalaman saya sendiri beberapa tahun lalu semasa hamil kali pertama namun diuji Tuhan. Apa yang berlaku pada kehamilan sulung saya? Berjayakah saya hamil kali kedua? Semuanya ada dalam ebook HAP.

Komplikasi E****** Yang Boleh Membawa Maut
Saya pernah mengalami komplikasi ini, kritikal dan dikejarkan ke ICU. Bagaimana ia berlaku pada saya. Kenapa kami tidak menyedarinya? Dan jika anda wanita yang bakal mendirikan perkahwinan dan mahu menjadi ibu , anda kena baca apakah sebenarnya komplikasi yang saya maksudkan ini. Untuk makluman anda ia boleh terjadi pada mana-mana wanita yang lambat membuat pemeriksaan awal. Langkah pencegahan ? Ada....memang ada. Selebihnya ada dalam ebook HAP.

Oh ya!

Saya hampir terlupa.

 Bonus Ebook Bertajuk Checklist Baby Travel


Ada ebook bonus untuk pembaca terawal seramai 100 orang bermula hari ini jika anda membuat tempahan dengan saya. Harga promosi cuma RM20 sahaja termasuk ebook bonus Checklist Baby Travel. 

Baiklah itu sahaja perkongsian saya secara teaser hari ini. Jika anda berminat mahu mendapatkan ebook pertama saya boleh hubungi dengan cara menulis emel atau whatsapp:

Emel: bibinormi@gmail.com
WhatsApp: 01132214176 No.
Akaun Maybank: 162106538503 (Bibi Normi Binti Md Noor)
Blog: http://ebookmamahamilanakpertama.blogspot.my/ 

Maklumat Anda
Subject: Saya Mahu Beli Ebook HAP
Nama:
Emel:
No. Hp:
Bukti transaksi pembayaran:

2 comments:

  1. wah..tahniah.

    saya juga dalam proses menulis buku ini..

    jika ada bajet buat buku hardcopy..

    belum ada bajet buat ebook.

    hehehehe

    pecah rahsia saya kat sini.

    p/s : walaupun madam B guna nama pena...saya dah tahu nama sebenar juga tu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai mrhanafi!
      Firstly, terima kasih untuk tahniah. Second, all the best untuk e-book bakal keluar nanti. Hehe. Kita kasi pecah supaya semangat lebih menulis. Mungkin niche yang berbeza. Tapi kalau Tuan tulis mengenai dunia wanita saya tabik springlah!

      Delete

Rahsia Anda Dibayar Kerana Menulis!