Carta Top 10 Affiliate Klikjer Sekitar Penghujung 2017 - Jom Affiliate 24/7

Latest

Friday, 12 January 2018

Carta Top 10 Affiliate Klikjer Sekitar Penghujung 2017


As-Salamualaikum

Saya terdengar muzik latar ini untuk Haramain Backpacker . Tak pasti musim bila. Dengar suara  saya dah tahu siapa penyanyi sebab dah terbiasa dengan beberapa lagu brother Raef. Boleh dengar koleksi muzik pilihan saya di sini. Cuma tak pasti tajuk lagu. Terus buat carian Google. Tadaaaaaaa. Ini lagunya untuk halwa telinga kita pada entri kali ini sambil lihat carta lagu Top 40 Top Affiliate.

Boleh klik butang Play dan jom dekati dan lihat bukti yang ada di bawah dengan penuh rasa teruja dan semangat just like home!The more the merrier.

Kali kedua rasanya saya berkongsi proof siapakah yang sungguh hebat dalam berusaha keras dalam permainan affiliate penghujung 2017. Selepas ini mungkin saya tak kongsi kerana mahu bagi chance pada kalian untuk usaha sertai mereka. Tidak sesukar mana sebab caranya hanya mempromosikan ebook Klikjer dan buat duit semata-mata bersama-sama. 👊

To start with...memandangkan saya juga seorang affiliate Klikjer but to be frank masih belum berjaya berada di mana-mana tangga carta Top 10. Doakan yang baik-baik untuk saya. Saya doakan terbaik untuk anda.💓Let's take a look on the names.

Ada yang anda kenal? Ada yang guna nama sebenar seperti di alam nyata. Ada yang selesa dengan nama maya tersendiri. Mereka ini semua adalah nama-nama yang terkenal dan berlegar dalam dunia maya kategori affiliate, produk digital, media influencer, dan digital marketing. Mungkin ada di antara nama di atas merupakan saudara, rakan, atau jiran sebelah rumah anda. Affiliate next door to you? Who knows?

There are few names yang saya kenal virtually only dan mereka antara blog yang saya ikuti dan lihat sendiri cara mereka jana wang dari internet menerusi produk affiliate. Bagi anda yang belum ada blog, cepat-cepat buat blog dan boleh mula cuba buat duit online sebelum 2018 berakhir.Fully admired & wanted by users.

Seperti biasa dan setakat ini kami dapati penulis ebook yang berasal dari Terengganu Nigel Ong sejak akhir-akhir ini sentiasa menduduki carta. Bagi yang belum tahu inilah penulis ebook popular, admired dan wanted pengguna internet kerana semua ebook Nigel mengenai rahsia buat duit menggunakan internet (online). Apa yang Nigel tulis dalam ebook merupakan benda 'wajib' anda kena 'take action' kalau benar serius mahu jana wang 4 ke 5 angka. Ilmu yang beliau kongsi dipercayai hasil pengalaman dia sendiri. Ebook evergreen (diperlukan hingga kini)  perkongsian Nigel masih lagi Panduan Berniaga Di Facebook Instagram Kaboom | Rahsia Taobao |

Sabree Hussin


 Saya nak perkenalkan big name seperti brother Sabree juga antara affiliate 'terhandal' dan terhangat di pasaran affiliate. Kalau nak berguru dengan beliau boleh singgah ke rumah maya beralamat A Reflection Mind Body & Soul. Raja AdSense


 Ada sesiapa tak kenal brother Sham? Kalau nak tahu inilah dia penulis ebook termashyur dengan tajuk King Raja Adsense Revive. Yes...ebook panduan cara nak bermula adsense di blog dan mula buat duit dengan USD. Bukan mudah ya nak mohon adsense dengan pihak Google. Kena ada cara yang accurate barulah mereka terima blog anda untuk mendapat tawaran pelbagai iklan menarik dan menguntungkan di blog. Iklan menarik baru boleh buat duit. Brother n sister...kalau sudah ada blog dan belum mohon Adsense jangan pohon lagi, terbaiknya and the best way is baca dulu panduan ini sebelum apa-apa tak diingini berlaku pada permohonan anda. 

 PS: Jangan kata akak tak payung.


Home is where the heart is,
Madam B

2 comments:

 1. saya masih merangkak dalam bidang affiliate ini...

  nak berjaya wajib ikut mereka..

  mereka guna mailing list dan copywritting yang power dalam email.

  ReplyDelete
 2. Tuan dan saya sama je. Mat salleh punya peribahasa :'we are in the same boat'. yes true enough, affiliate ni takes time and effort. nak berjaya memang kena guna method email & copywriting. powerful tools.
  ps:my advice,start create database from now on to all future affiliate players.

  ReplyDelete

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!