E-Book Panduan Peperiksaan Online Penerbit Rancangan Gred B41 & B29 - Jom Affiliate 24/7

Latest

Thursday, 18 January 2018

E-Book Panduan Peperiksaan Online Penerbit Rancangan Gred B41 & B29Makluman Daripada Pihak SPA mengenai Peperiksaan Online Penerbit Rancangan 

Saya kongsikan sedikit tentang online exam yang akan dijalankan tak lama lagi pada 26 Januari. Maklumat lanjut sila baca grafik di bawah dan untuk semakan nama sila ke pautan saya sediakan di bawah.Adakah Nama Anda Tersenarai? Sudah Semak? Jom Lakukan Sekarang!

SEMAKAN PEPERIKSAAN ONLINE PENERBIT RANCANGAN GRED B41
http://e-semakanbcc.spa.gov.my/penerbitb41


SEMAKAN PEPERIKSAAN ONLINE PENERBIT RANCANGAN GRED B29
http://e-semakanbcc.spa.gov.my/penerbitb29Panduan Peperiksaan Online Jualan Akan Dibuka 20 Januari 2018

Anda yang terlibat dengan exam online ini, memang ada berita baik kerana ada panduan dalam bentuk ebook yang anda kena download. Bagi yang minat mahu baca panduan itu sebaik sahaja jualan dibuka boleh WhatsApp pada saya (Madam B) 01132214176 dan taip Saya Mahu Panduan Penerbit Rancangan.

Jualan akan ditutup pada 25 Januari. Jadi anda ada masa 6 hari sahaja untuk beli dan baca panduan tersebut.

Jualan dibuka - 20 Januari (10:00 pm)
Jualan ditutup - 25 Januari (11:59 pm)
The best is yet to come,
Madam B


Disclaimer

Blog Jom Affiliate 24/7 tiada kaitan dengan pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) atau mana-mana pihak penerbit rancangan. Apa yang pihak Jom Affiliate 24/7 sediakan adalah bantuan persediaan calon untuk menduduki peperiksaan. Soalan yang disediakan bukan SOALAN BOCOR jauh sekali soalan sebenar peperiksaan. Ianya lebih kepada contoh soalan untuk memudahkan persediaan calon dilengkapi bersama nota-nota persediaan.

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!