6 Tip Hadapi Temuduga Jawatan Kerajaan 2018 - Jom Affiliate 24/7

Latest

Thursday, 22 February 2018

6 Tip Hadapi Temuduga Jawatan Kerajaan 2018


Tahniah bagi yang berjaya mendapat panggilan temuduga kerajaan bagi sesi Feb dan Mac 2018 oleh SPA. Saya percaya anda yang mendapat panggilan pasti dalam proses persediaan dan mula mencari panduan dan rahsia untuk berjaya.

Baiklah, untuk ruang kerjaya saya kongsi 6 tip daripada Tim Infokerjaya yang diyakini masih relevan. Jika anda mahu tahu rujukan ini sudah bantu ribuan graduan sejak 2009. Great!

6 Tip Hadapi Temuduga Kerajaan Yang Anda Mesti Tahu!

KLIK IMEJ UNTUK KETAHUI RAHSIA RESUME
Pertama
Yang paling penting tahu dan faham jawatan yang ditawarkan.Tahu apa tugas. Tahu apa isu semasa berkaitan jawatan itu.

Kedua
Ketahui apa kementerian/jabatan dan agensi yang terlibat dengan jawatan. Anda kena tahu yang di bawah kementerian ada jabatan dan agensi. Studi perkara tersebut.

Ketiga
Dah selesai yang Kedua tadi, kaji lebih mendalam untuk kenal personnel dalam kementerian itu bermula dari menteri dan ke bawah termasuk pengarah/ketua sektor/ketua-ketua jabatan negeri jika anda dipanggil ke temuduga negeri.

Keempat
Ambil tahu inisiatif-inisiatif berkaitan Kedua. Mereka banyak inisiatif mula peringkat KEMENTERIAN sehingga agensi. Studi tengok perlaksanaan dan keberkesanan inisiatif tersebut.

Kelima
Studi isu-isu semasa berkaitan kerajaan.Ini maklumat-maklumat umum kerajaan. Nama-nama kabinet dan akta-akta baru.

Keenam
Asah skil temuduga anda. Dapatkan tip dan cara untuk sukses dalam temuduga kerajaan. Tanya rakan-rakan
yang ada pengalaman dan pernah melaluinya dahulu.

*Bonus Tip
Anda kena berusaha dan 'fight' untuk sukses kali ini dan berada dalam liga anda tersendiri agar kelihatan lebih outstanding dari yang lain.Akhir sekali...

Jika anda tanya ada tak rujukan untuk persediaan lebih teratur dan pantas untuk TEMUDUGA khas KERJA KERAJAAN - YA MEMANG ADA! Klik pautan di bawah.

[+] http://jvsecurepay.com/affiliates/temuduga/41133

Silap-silap penemuduga anda juga kemungkinan graduan yang guna rujukan ini 8 tahun lalu dan dah jadi pegawai besar sekarang.  

Who knows!

Semoga perkongsian malam ini mampu memberi cahaya inspirasi bagi calon temuduga. Oh ya! Jangan lupa ya kongsikan pada rakan-rakan graduan lain.


Sharing is rewarding,
Madam B

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!