Jana Wang Dengan E-Book Rujukan Penerbit Rancangan Bersama Tim Infokerjaya - Jom Affiliate 24/7

Latest

Monday, 5 February 2018

Jana Wang Dengan E-Book Rujukan Penerbit Rancangan Bersama Tim Infokerjaya
Assalamualaikum.

Sempena pembukaan 2018 JV Infokerjaya ada membuka jualan bagi rujukan dan panduan untuk calon yang terpilih dengan jawatan SPA. Saya maksudkan Penerbit Rancangan dan terbaru Pegawai Tadbir Johor. Saya berkesempatan menyertai para pemain affiliates dalam negara yang majoriti lelaki dan hebat belaka untuk sama-sama berjuang merebut RM komisyen yang ditawarkan. Untuk jualan rujukan Penerbit Rancangan saya tidak berjaya . Alhamdulilah - saya cuba lagi.

Berjaya grab komisen 5 angka.

Oh ya - imej di atas adalah jumlah komisen yang berjaya pemain affiliate peroleh hasil usaha mereka berkongsi informasi produk digital berupa e-book (panduan) kepada pelawat lain yang singgah di blog mereka secara online. Apa pendapatan anda? Terasa tak mahu jadi affiliate seperti saya dan juga mereka? Ini baru sedikit, saya pernah lihat komisen 5 angka yang pernah diterima oleh mereka. 

Tetapi ...

Berita baik walau tak banyak. Nama saya naik buat pertama kali bagi jualan untuk rujukan Panduan Pegawai Tadbir yang bakal berakhir lewat malam ini. Ini adalah kerana disebabkan esok merupakan peperiksaan online jawatan Pegawai Tadbir N41 Negeri Johor. Alhamdulillah - saya akan terus cuba lagi dan lagi!Tak percaya boleh jana wang dengan menulis blog.

 Kepada pembaca yang masih belum percaya kita boleh hasilkan duit dengan blog, sambil menulis, sambil berkongsi idea, dan informasi sebenarnya anda silap. Jika anda tidak bertindak sekarang dan membiarkan sahaja kelebihan anda yang gemar menulis dan berkongsi itu begitu sahaja, anda mungkin mengalami kerugian.Bagi saya Blog bukan platform biasa-biasa sekadar menulis kisah hidup atau gosip , blog adalah medium masa kini dan antara yang terbaik untuk mula jana wang di rumah selain Facebook / Instagram/ WeChat . You name it.

Mahu mula hasilkan duit dengan menulis di blog sendiri?


Kalau anda rasa anda tak pandai bina blog anda boleh hubungi saya sendiri secara personal dan nyatakan anda berminat mahu bina 'blog jana wang online'. Ada komputer, smartphone, internet, idea dan interest untuk sharing anything people want, anda sudah boleh jadi seorang blogger. Dengan izin Tuhan.

Dua cara hubungi sama ada WhatsApp Madam B : 01132214176 atau Emel : bibinormi@gmail.com.

Saya akan jadikan impian anda realiti. Dengan syarat. Hubungi saya segera!


Blogging is all about timing,
Madam B


No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!