Panduan Peperiksaan Online Juruaudit W41 Edisi 2018 - Jom Affiliate 24/7

Latest

Wednesday, 28 February 2018

Panduan Peperiksaan Online Juruaudit W41 Edisi 2018Ada maklumat terbaru yang saya terima - 9 Mac 2018 (Jumaat) akan ada peperiksaan online bagi jawatan Juruaudit. Saya kongsi informasi ini bagi memberitahu kepada bakal calon bahawa ada panduan dan rujukan untuk menghadapi exam online tersebut.

FORMAT: 2 Seksyen sahaja

Seksyen A: Pengetahuan AM
Seksyen B: Daya Menyelesaikan Masalah

SEMAKAN PEPERIKSAAN ONLINE JURUAUDIT GRED W41
http://e-semakanbcc.spa.gov.my/juruauditw41 

 Bukan Senang Nak Lulus (Uck-Oh)

Haa...nampak tak tu? Ini bukan nak takut-takutkan calon. Cuma mahu ingatkan bahawa tak ada benda yang kita nak datang 'bergolek' begitu sahaja. Kena usaha. Kena tanya orang lain yang sudah alaminya. Rajin cari info dan banyak lagilah. Kena rajin google cari hint. Tapi anda lucky (*teringat lagu Britney Spears judul Lucky) calon Mac 2018 sebab ada panduan akan diberikan pada 5 Mac . Kalau serius nak LULUS dan nak tahu gaya soalan yang akan ditanya - anda calon Juruaudit sila beri nama dan emel di bawah. Sampai masa kita akan emelkan pada anda panduan tu!
Disclaimer

Blog Jom Affiliate 24/7 tiada kaitan dengan pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Apa yang pihak Jom Affiliate 24/7 sediakan adalah bantuan persediaan calon untuk menduduki peperiksaan. Soalan yang disediakan bukan SOALAN BOCOR jauh sekali soalan sebenar peperiksaan. Ianya lebih kepada contoh soalan untuk memudahkan persediaan calon dilengkapi bersama nota-nota persediaan.

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!