Pemilik Fardain Place Bakal Berkongsi Panduan Jutawan Homestay Tidak Lama Lagi - Jom Affiliate 24/7

Latest

Tuesday, 13 February 2018

Pemilik Fardain Place Bakal Berkongsi Panduan Jutawan Homestay Tidak Lama LagiPanduan Pengurusan Dan Pemasaran Homestay Gaya Jutawan | Siapa di sini berminat mahu jadi usahawan homestay? Anda sudah boleh bersedia untuk dapatkan ilmu mengenai panduan menguruskan homestay sendiri. Panduan ini ditulis sendiri oleh seorang usahawan yang sudah bergelar jutawan dan berpengalaman luas dalam selok-belok homestay. Tak percaya? Kalau anda mahu tahu selain homestay dalam negara penulis juga memiliki homestay di luar negara. Kagum bukan?

Panduan Urus Homestay Gaya Jutawan Oleh Faridil Atras 

Untuk makluman anda semua, pasangan suami isteri bernama Faridilatras dan Ain Farahati yang mendapat gelaran 'jutawah hartanah'  ini berjaya memiliki hartanah dalam negara yang bernilai tinggi. Popular dengan Homestay Fardain Place, mereka berjaya memiliki beberapa unit rumah dan menjadikannya homestay elit mewah bagi memenuhi citarasa pelanggan yang sukakan kelainan dan keselesaan semasa bercuti.


Faridil yang bermula dengan memasang impian satu ketika dahulu - kini bersedia berkongsi ilmu dan pengalaman dalam sebuah e-book bertajuk Jutawan Homestay terbitan Klikjer. Kepada anda yang berminat mahu mengikut jejak langkah Faridil boleh dapatkan panduan ini tidak lama lagi di sini. Saya akan cuba kongsikan dengan anda.

Mahu Mendalami Ilmu Homestay


Akhir kata, kepada anda yang sangat berminat mahu usahakan homestay, dalam perancangan mahu bina bisnes homestay, atau memang sudah ada homestay sendiri - boleh cuba dapatkan 'resepi' yang ditulis khas dari seorang jutawan homestay tidak lama lagi. Tunggu!


Keep in touch,
Madam BKlik Untuk Baca Sumber Artikel Keratan Akhbar Sinar Harian

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!