Buat Duit Online Dengan Produk Terbitan Klikjer - Jom Affiliate 24/7

Latest

To Be Rich Act Like A Lady Think Like A Man

Sunday, 18 March 2018

Buat Duit Online Dengan Produk Terbitan Klikjer



Mahu buat duit? Berminat mahu jana wang online? Suka lihat orang lain buat duit mudah-mudah dengan produk digital di internet? Ternyata anda sama juga macam saya .... suka dengan duit dan mahu buat duit online.

Eh ada sesiapa di sini yang tak suka duit? Tapi jangan lupa dalam hidup kita memang perlukan  D.U.I.T (doa, usaha , ikhtiar , tawakal). Try not to cry forget!

Let's du-it!

Kini sudah sampai masanya anda pula buat duit dengan media sosial milik anda sendiri di mana sahaja tak kira masa. Sebentar! Ada sikit masalah. Masih ada lagi yang tak percaya bahawa mereka boleh buat duit dengan laman media sosial , internet online dengan bantuan gajet pintar. Tolonglah diri anda kerana kita berada di zaman teknologi dan informasi yang bergerak pantas seiring. Sudah ramai yang  sukses buat duit dengan Blogspot atau Wordpress, Facebook, WhatsApp, WeChat, Instagram, Twitter, Telegram dan sebagainya. Baca apa kata Irfan Khairi tentang idea buat duit blog bahasa Malaysia.



Jawapan saya kepada soalan di atas - Boleh!

Oh yes you can. Anda boleh , saya pun boleh!

Anda bertuah. Kali ini saya ada masa terluang dan rela hati mahu 'kasi bongkar'  tentang cara macam mana saya cuba dan rakan-rakan lain sukses jana wang 4 ke 5 angka secara online. Bagaimanakah madam B? Dengan jual produk atau barang orang lain kerana kami tiada produk sendiri walau pun saya sudah ada produk sendiri [mengisahkan pengalaman ektopik 2015] pada masa yang sama.

Produk Digital Pertama Madam B


Sebelum itu mari kita kenali satu nama platform hebat dan tersohor bernama Klikjer.


APA ITU KLIKJER?

Klikjer.Com adalah satu platform dibina anak muda Malaysia Kelolaan Klikjer Publishing (002746251-P).
Klikjer Publishing adalah sebuah syarikat penerbitan digital. Produk mereka berbentuk produk-produk digital (iaitu ebook) yang berjaya diterbitkan untuk kegunaan pengguna yang mahukan informasi tentang sesuatu perkara. Contohnya sudah ada e-book di pasaran bertajuk Kerja Singapura.

Anda sudah tahu siapa Klikjer dan apa produk mereka jual. Sekarang macam mana nak buat duit dengan produk e-book mereka?

Jawapannya dengan jadi affiliate. Atau kata lainnya ejen jualan online. Whatta best thing!

BAGAIMANA NAK JADI AHLI AFFILATE BERSAMA KLIKJER?


 Ini adalah imej printsreen saya tunjukkan di mana saya adalah ejen mempromosikan produk terbitan Klikjer. Ya saya buat duit dari sinilah kalau nak tahu. Klikjer salah satu lokasi saya buat duit online. Dengan hanya promosikan semua e-book atau mana-mana tajuk yang saya suka atau yang mendapat perhatian pengguna masa kini. Tapi kalau anda dah ada produk lebih baik baca panduan Instagram Kaboom atau kalau belum ada produk tapi nak rasa income 4-5 angka kena baca panduan Taobao.

Klik Daftar Affiliate Klikjer dan mula isi borang yang disediakan dengan teliti.

Mahu sertai kumpulan sokongan di Facebook? Taip sahaja  Klikjer Affiliate Group.

APAKAH PRODUK KLIKJER?

Produk Klikjer dalam bentuk digital. Mudah cerita - e-book atau e-buku. E-book ini adalah informasi seperti buku panduan tapi dalam bentuk format Pdf. Maknanya bukan buku fizikal yang kita boleh pegang dengan tangan. Pengguna internet yang mahu tahu informasi tertentu akan beli dari link affilliate Klikjer dan baca dengan cara muat turun ke dalam telefon pintar. Boleh di simpan dalam pendrive. Dan boleh dicetak (printout) jika mahu. Tak ada masalah.

Produk Klikjer ialah dalam bahasa Malaysia. Genre ebook pula dalam skop panduan, startegi, tip, teknik tentang bagaimana kita melakukan sesuatu perkara. Contohnya ebook RAHSIA TEMUDUGA KERAJAAN. Lihat saja tajuk kita sudah faham ini adalah panduan bagaimana mahu hadapi interviu (IV) jawatan kerajaan dalam negara. Sangat bijak siapa yang memilih untuk dapatkan panduan ini kerana panduan ini ditulis oleh individu yang memang tahu selok belok temuduga untuk jadi penjawat awam.



ANTARA SENARAI PRODUK E-BOOK KLIKJER YANG PENGGUNA BOLEH BELI

Fanpage Super Star

Bisnes Air Balang
Jutawan Homestay (Latest)
Rahsia Rumah Lelong
Suami Unggul
Teknik WeChat

PROMOSI PRODUK DAN JANA WANG 

Saya anggap anda sudah berjaya daftar sebagai affiliate. Tiba ke bahagian kritikal. Mencabar tapi anda kena tahu dan fahamkan dengan baik. Saya akan kongsi cara di mana anda boleh kongsi , share dan promosi e-book panduan yang anda sudah pilih. Seperti kita tahu ini produk digital maka promosi mesti di media digital seperti laman sosial seperti Blog atau Facebook.

Contoh cara promosi e-book di Wall Facebook.



PROMOSI PRODUK DIGITAL DI FORUM TERKENAL

Anda disarankan menyertai affiliate Klikjer untuk dapatkan panduan penuh kaedah promodi di laman sosial. Selain blog jika anda suka ber-forum sudah tentu anda boleh saja promosikan e-book pilihan anda di forum-forum popular seperti WangCyber, CariGold, Lowyat, Mesra.Net dan banyak lagi. 

SEDIKIT SOALAN LAZIM YANG BIASA KLIKJER TERIMA

S : Siapakah yang boleh mendaftar menjadi Affiliate?
J : Buat masa ini, keahlian affiliate kami hanya dibuka kepada warganegara Malaysia sahaja yang berumur 13 tahun ke atas.

S : Adakah sebarang bayaran dikenakan untuk mendaftar sebagai Affiliate?
J : Pendaftaran sebagai ahli affiliate adalah percuma. Tiada sebarang bayaran dikenakan.

S : Bagaimana saya boleh menjana pendapatan sebagai Affiliate?
J : Sebagai affiliate, anda perlu mempromosikan produk kami. Anda akan memperolehi komisyen bagi setiap jualan yang berlaku hasil dari usaha promosi anda. Komisyen bagi setiap jualan, adalah sebanyak 50% - 70% dari harga jualan.

VIDEO RAHSIA KLIKJER YANG ANDA MESTI TONTON




Perkongsian hampir tamat. Inilah sedikit informasi mengenai cara daftar dan buat duit dengan Klikjer. Semoga anda dapat faham apa yang saya kongsi di sini. Jangan cuba-cuba lagi, buat dan terus jalan dengan berkat D.U.I.T yang Tuhan bagi.

Click to get rich,
Madam B

2 comments:

  1. Waa setiap hari average 5 trafik tu. Saya setiap bulan paling tinggi pun 2, selalunya 0. hahaha.

    Saya suka KlikJer ni sebab kita tak perlu cashout. Hanya tunggu awal bulan, kalau ada jualan, dapat komisen.

    ReplyDelete
  2. Klikjer ni walau dah lama...ramai yang tak tahu cara nak grab peluang ni. Sebab tu saya share. Bloggers lain pun suka share benda ni. All debest all!

    ReplyDelete

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!

Total Pageviews