Buat Duit Online Sebagai Agent Ailani Skincare - Jom Affiliate 24/7

Latest

To Be Rich Act Like A Lady Think Like A Man

Thursday, 1 March 2018

Buat Duit Online Sebagai Agent Ailani Skincare

Pengasas Ailani Skincare - Cik Danisya Abdullah

Ramai yang pergi ke kotak carian Google menggunakan keyword cara buat duit online. Macam mana ya sebenarnya nak buat duit online macam orang lain yang dah berjaya. Apakah bisnes terbaik untuk jana wang sampingan di internet. Buat duit dengan internet. Apakah formula yang tepat perlu kita gunakan. Cakap mengenai buat duit online memang banyak cara. Saya lebih suka buat duit online berbanding offline. Kenapa? Sebab hanya perlu bekerja di rumah dengan keselesaan yang ada. Tak perlu kena panas dan saya sendiri dapat menguruskan rumahtangga dan anak di depan mata. Baiklah apa contoh yang kita boleh buat dengan internet. Saya dedahkan di bawah antara yang popular dengan kaedah S.I.M. Cuba teka apa? Yes....Servis. Informasi. Menulis.



Buat duit dengan menulis. Buat duit dengan bisnes Homestay. Bisnes menggunakan Fanpage Facebook. Buat duit dengan WeChat. Tip Jimat Cermat. Oh dan banyak lagi di luar sana. Malahan anda boleh buat duit dengan hanya promosikan brand yang anda suka gunakan. Nak tahu baca posting saya di sini. Ramai yang sudah berjaya. Anda bagaimana? Sudah ada bisnes sendiri? Atau selesa dan tenang bekerja di luar sana? Semuanya kita sendiri tentukan. Saya cuma nak cakap apa sahaja perkara dan perniagaan yang kita nak buat ingat Yang Satu. Jangan lupa B.A.D. Bagi muslim, Bertanya Allah Dahulu! Pernah baca e-book tulisan Insyirah Azhar yang hot satu ketika dahulu? Saya dah baca. Ingat lagi download free. Memang best dapat benda percuma ni kan.


 Passion and persistence.

Sekali lagi, bagaimana cara buat duit online dengan mudah. Tak ada benda yang mudah sebenarnya. Nak cari jodoh pun susah. Semuanya kena ada elemen D.U.I.T . Doa, usaha, ikhtiar, tawakal. Sama juga dengan cari duit. Lebih baik jemput rezeki dari mencari rezeki. Yang saya sedar, kalau nak buat duit online ke offline bagi saya sama saja. No short cut. The answers could be passion and persistence.


Passion - anda kena minat dengan apa yang anda lakukan. The only way to do great work is to love what you do. Absolutely. 

Persistence - Anda tak boleh mudah mengalah. Cepat putus asa atau rasa nak undur ke belakang semula. Teruskan usaha dan cari idea, brainstorm dan banyakkan membaca serta timba ilmu dari pakar sekeliling untuk gerakkan bisnes anda. By hook or by crook. 

In pendapat saya. Pendapat anda pula?


 Mula Hidup Baru Dengan Ailani Skincare (AS)

Serum Ailani Skincare

Madam B Agent Ailani Skincare? Ya, saya. Saya pilih AS kerana saya yakin dengan produk ini boleh pergi jauh dan mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).  Kerana itu saya cuba sedaya upaya berkongsi dengan anda yang belum tahu kewujudan AS. Alhamdulilah seminggu mencuba produk AS termasuk pencuci, serum, krim siang, dan krim malam ada perubahan ketara pada kulit wajah saya. Tak percaya? Bagi yang berada sekitar Kota Bharu boleh datang bertemu saya sendiri. Alhamdulillah semua ini dengan izin Tuhan. Buat masa ini 10 set pek percubaan dilengkapi serum untuk anda yang berminat mahu 'mula hidup baru' dan alami sendiri perubahan bagi yang tak serasi dengan produk yang sedang digunakan.


Zero Modal Sertai Agent Ailani Skincare

Bisnes gaya online cara Ailani. Bagi saya AS berbeza. Saya tak keluarkan sebarang modal untuk menjadi sebahagian dari mereka. Ramai yang tahu madam B cuma blogger at home dan sudah tentu saya akan berfikir banyak kali jika mahu mula bisnes  menggunakan modal walau 3 angka. Mahu jadi agent Ailani Skincare (AS) ? Boleh hubungi team AS dan mereka akan guide ke arah bisnes gaya online. Baca di sini.
 

PSS: Mahu baca e-book paling best pernah saya baca B.A.D perkongsian hebat Insyirah Azhar? Emel saya kalau mahu salinan. Rugi tak baca. Jom shopping!



Act like a lady think like a man,
Madam B

2 comments:

  1. rasa macam menarik ..

    lebih menarik jika dah duit masuk secara konsisten

    ReplyDelete
  2. Saya rasa saya masih ada eBook BAD tu. Nak kena cari dulu. Tak baca lagi. Terima kasih ingatkan saya. hihi

    ReplyDelete

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!

Total Pageviews