Rumah Banglo Mampu Milik Di Kellie's Castle Batu Gajah Perak - Jom Affiliate 24/7

Latest

Friday, 23 March 2018

Rumah Banglo Mampu Milik Di Kellie's Castle Batu Gajah PerakBanglo Kellie's Castle Mampu Milik

🌈 Banglo Paling Murah
🌈 Unit Terhad !!! - RM0 Tanpa Bayaran
🌈 Terbuka untuk Swasta & Kerajaan
👉 Harga 5R/3B RM328,800

Berminat mahu beli dan nak tahu semua info lanjut. KLIK SINI.


Rumah mampu milik di negeri Perak Darul Ridzuan. Cantik dan ada 3 pilihan sama ada 3/4/5 bilik. Siapa yang tak berkenan bukan? Saya yang tak berkemampuan ini pun dup-dap-dup-dap. Anda tak salah baca perkataan 'Mampu milik'. Ya...ada di negeri Perak. Berita baik untuk orang Perak mungkin sebab kalau nak hari ni juga boleh pergi lihat. Tapi ini perkongsian 'baik punya' untuk anak muda yang serius berhajat mahu miliki aset dalam bentuk rumah.

Oleh kerana saya tak mampu beli rumah atas faktor tertentu maka saya beri peluang pada mereka yang ada income lebih segera grab peluang keemasan ini demi masa depan yang terjamin. In  syaa Allah.

Oh ya! hasil carian Google - menggunakan katakunci Kellie saya bertemu dengan sebuah istana cantik. Jom kita baca dulu kisah menarik yang mesti anda tahu mengenai 'Kellie' yang ada sedikit unsur sejarah.


Kellie berasal dari nama sebuah istana yang dikenali Istana Kellie (Kellie's Castle) yang terletak di Batu Gajah , Kinta Perak. Ia dibina pada 1910 oleh peladang getah British, William Kellie-Smith. Bangunan tiga tingkat ini dibina mengikut reka bentuk istana Moghul di Agra, India. Kini bangunan yang ditinggalkan ini tetapi diawasi dan dijaga menjadi tempat serta tumpuan pelancong dalam dan luar negara. Selebihnya baca di sini.

 Banglo Menarik Kellie Castle Mampu Milik Pelan Lantai Banglo Kellie's CastleSilverlakes Mercu Pelancongan
Hmmm....cukup perkonsian saya pagi ini. Kepada yang berkenan mahu beli aset rumah di sini boleh klik selagi lagi di sini. Yang dah ada rumah tapi nak tambah lagi sebab belum ada aset di Perak boleh klik sini. Tak rugi tau ada rumah banyak sebab kalau tak duduk sendiri, boleh bagi sewa. Jangan lupa harga tanah dan rumah semakin tahun makin naik. Adios!Home is where your story begins,
Madam B

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!