Rahsia Bisnes Tudung Akan Kita Ketahui Tak Lama Lagi - Jom Affiliate 24/7

Latest

Sunday, 22 April 2018

Rahsia Bisnes Tudung Akan Kita Ketahui Tak Lama LagiRAHSIA BISNES TUDUNG. Sudah lama saya nantikan tajuk panduan ebook ini. Tak sangka ada juga yang sudi berkongsi dengan kita semua. Tudung sinonim dengan kaum hawa atau wanita seperti saya. Tetapi saya sendiri tidak tahu selok belok untuk mula bisnes tudung seperti mana mereka yang sudah berjaya kaya dengan menjual tudung pelbagai rekaan trend terkini termasuklah tudung muslimah. Alhamdulillah.
Bagaimana Cara Jana RM15K Sebulan 

Pasti ramai yang nak tahu dan tak sabar nak baca apakah tip dan rahsia yang penulis bernama Madihah Mustafha kongsikan dalam ebook terbaru bakal terbit. Saya sudah cuba mencari nama beliau di Google Facebook semalam untuk lihat koleksi tudung / scarf milik beliau. Dan untuk pengetahuan anda ebook ini dijangka dilancarkan esok oleh pihak penerbit tak asing lagi pilihan ramai iaitu Klikjer.
 
 4 Tip Berjaya Oleh Jutawan Bisnes Tudung

Ramai yang tahu bagaimana ikon selebriti pelakon model pengacara kelahiran Pasir Mas, Noor Neelofa Mohd Noor (Neelofa) bergelar jutawan hasil penat lelah beliau membangunkan bisnes tudung satu ketika dahulu. Koleksi terbaru beliau yang dinamakan  BeLofa terbukti mendapat sambutan baru-baru ini.

Antara tip yang sempat Neelofa kongsikan yang beliau lakukan demi mencapai kejayaan bermula dengan mencabar diri sendiri, kekal positif, dan melakukan self-realisation dan mengamalkan self-talk. Nak tahu lanjut anda boleh baca di sini.


Mahu kaya dan berjaya dengan bisnes tudung anda sendiri ?

Jadi bagi wanita penggemar tudung yang mahu mulakan bisnes tudung jadikan ebook ini wish list . Jangan lupa dapatkan panduan Rahsia Bisnes Tudung untuk ketahui rahsia bagaimana menjana pendapatan tambahan dengan produk tudung sahaja.
 
Saya yakin perkongsian kali ini sudah tentu dari wanita yang memang antara yang berjaya dalam bisnes tudung dan punya pengalaman hebat yang mesti kita baca sebelum kita bina empayar tudung sendiri.

Sebelum saya akhiri perkongsian ringkas ini, tahukah anda menurut kajian 70% lelaki suka melihat pasangan mereka mengenakan bawal namun 70% perempuan suka menganakan shawl sebab lebih bergaya dan up-to-date.

Wallahualam.


Covering the chest is the best,
Madam B

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!