'Rahsia Sulit' Persiapan Temuduga Kerja Kerajaan Edisi Kemaskini 2018 - Jom Affiliate 24/7

Latest

Tuesday, 10 April 2018

'Rahsia Sulit' Persiapan Temuduga Kerja Kerajaan Edisi Kemaskini 2018APA PERLU BUAT SEBELUM, SEMASA DAN SELEPAS TEMUDUGA?

Adakah anda antara yang berfikir begini...

"Relak la tak perlu risau, mesti dapat punya. Kalau tak dapat pun kerja swasta kan banyak."

Oh No! This is not good!

Kalau begini mind-set anda setiap kali dapat tawaran kerja kerajaan jawapnya tak ke mana. Sebabnya untuk jadi penjawat awam ciri-ciri seperti keunggulan peribadi, kompetensi, dan profesionalisma mesti ada dalam diri. 

RUGI sangat kalau dah dapat tawaran kita tak berusaha ke arah untuk mendapatkan tempat yang terhad. Lagipun kita tahu kerja kerajaan memang banyak kelebihan selain kenaikan gaji tiap tahun. Elaun perumahan, kemudahan pinjaman komputer, pinjaman perumahan dan banyak lagi memang disediakan khas untuk anda. Baca semua kelebihan di sini. 


LIHAT FAKTA MEREKA YANG PERLUKAN 'RAHSIA SULIT ' EDISI 2018RUPANYA 1 JUTA CALON MEMBUAT PERMOHONAN MAHU KERJA KERAJAAN


“Pada 2015, SPA terima sebanyak 1.63 juta permohonan namun kekosongan tetap di SPA cuma 24,606. Baca selanjutnya di sini.

"Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) menerima sebanyak 1.56 juta permohonan untuk berkhidmat dengan kerajaan pada tahun lalu, namun hanya 25,046 kekosongan jawatan untuk pelantikan tetap yang ditawarkan. " Baca di sini lagi.

Fakta mengenai hampir 1 Juta rakyat Malaysia bersaing bagi mendapatkan jawatan kerja kerajaan tetapi hanya beberapa tempat sahaja yang ada adalah benar. Cuba anda fikir bukan mudah nak masuk kerajaan. Mesti ada cara. Mesti ada rahsia. Apakah tip dan strategi yang sebenarnya boleh kita guna. Yang penting apakah kriteria yang ramai calon tak tahu tapi dicari oleh penilai temuduga kerajaan. Ada 'sesuatu' yang dicari mereka pada diri anda tapi tiada pada calon lain . Ini yang kita nak tahu sangat-sangat. Apakah rahsia yang dikatakan sulit itu?

Calon yang bijak dan mengutamakan masa depan anda digalakkan bertindak dan buat keputusan cepat. Percayalah mungkin tak ramai yang SANGGUP beli panduan ini TETAPI jika anda beli dan baca baik-baik besar kemungkinan anda menjadi pilihan mereka semasa temuduga kelak. Ya anda layak menajadi penjawat awam!

4 PAKEJ MAMPU MENGUBAH MASA DEPAN ANDAKlik TEMPAH SEKARANG Pakej yang calon mahu baca.

Katakan TIDAK pada 'Orang Dalam' atau 'Kabel' .

Tahun ini anda mahu buktikan dengan cara usaha dan tindakan bijak.

Serius mahu berjaya masuk kerja kerajaan tahun 2018?

KLIK SAYA MAHU TAHU RAHSIA SULIT UNTUK KERJA KERAJAAN 


Pssstt: Saya baru dapat tahu dari closed group Tim JV IK sudah ada calon beli panduan ini beberapa saat yang lalu. Memang ada yang serius mahu masuk kerja kerajaan. Anda bagaimana?

Create you own success,
Madam B

Disclaimer

Blog Jom Affiliate 24/7 tiada kaitan dengan pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Apa yang pihak Jom Affiliate 24/7 sediakan adalah bantuan persediaan calon untuk menduduki peperiksaan. Soalan yang disediakan bukan SOALAN BOCOR jauh sekali soalan sebenar peperiksaan. Ianya lebih kepada contoh soalan untuk memudahkan persediaan calon dilengkapi bersama nota-nota persediaan. 

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!