Menu Berbuka Atau Sahur Simple-Tasty By Nisa Kitchen (NK) - Jom Affiliate 24/7

Latest

Monday, 21 May 2018

Menu Berbuka Atau Sahur Simple-Tasty By Nisa Kitchen (NK)

Nisa Kitchen (NK)  hadir lagi dengan menu simple sempena puasa 2018. Kali ini NK nak kongsi dan announce menu santai gitew khas bagi mereka yang tak suka makan nasi semasa iftar ( berbuka)  atau sahoor (sahur).

Shout out loud.

Bagi anda yang berada di sekitar Kota Bharu KB, Kubang Kerian KK,  Bandar Satelit Islam BSI Kelantan.

Jom cuba Cheesekut atau Creamy Chicken Roll!
Creamy chicken rolls RM10 sebekas

RM6 Sebekas
Rupa cheesekut sangat cheesy
 FYI, saya sudah cuba creamy chicken rolls sebelum ini. Rasanya? Sedap + mengenyangkan dan ramai pelanggan setia datang dari staf HUSM repeat order.Wow.

You'll never regret. Trust me.

Air Jagung Klebang Ori Bazar Ramadan Bandar Satelit Islam.

Air balang.  Untung siapa yang dah mula niaga air Ramadan kali. Semalam saya sempat singgah di medan bazar BSI bersebelah KFC Pasir Tumboh. Dalam banyak-banyak gerai air ini yang paling mengancam dan menarik perhatian saya.

Good presentation.

Gerai ini bagi saya tak crowded. Nampak kemas,bersih dan 'nampak sedap sengoti' air dalam balang tu.Hanya ada dua jenis air sahaja untuk dipilih. Keladi dan jagung. Kami cuba dulu jagung. Keladi tunggu dulu ya. Jangan risau kami datang lagi.

Sedap dan betul ke ori? Percayalah terbaik anda mesti beli.


Gerai air jagung tiptop bazar ramadan BSI
Sebelum itu, ada tak pembaca yang berminat berniaga air balang dan buat duit kaw-kaw masyukkk? Haaa saya cuma nak rekomen ini ada Panduan Bisnes Air Balang lengkap A-Z anda kena tahu di samping resepi dengan bancuhan tepat cara buat pelbagai jenis air sedap pilihan ramai masa kini.It matters what you are doing,
Madam B

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!