FIRE SALE AMAL RAMADAN 2018 Membolehkan Kita Membeli Sambil Beramal. Alhamdulillah! - Jom Affiliate 24/7

Latest

Tuesday, 5 June 2018

FIRE SALE AMAL RAMADAN 2018 Membolehkan Kita Membeli Sambil Beramal. Alhamdulillah!


Assalamualaikum. Apa khabar semua pembaca blog Madam B? Bagi yang beragama Islam didoakan kita masih kuat dan sabar dalam meneruskan ibadah puasa yang sudah pun memasuki 10 malam terakhir.

Saya doakan segala usaha dan cita-cita kita untuk bertemu Malam Lailatul Qadar menjadi realiti. In syaa Allah sama-sama kita panjatkan doa memohon pada-Nya.

Fire Sale Perkongsian Cukup Bermakna.


Ramadan sinonim dengan bulan untuk beramal.

Bagi yang gemarkan sedekah dan beramal soleh dalam merebut pahala di sisi Allah apa kata jom lihat apa peluang yang sudah tersedia di depan mata anda kali ini yang sangat mudah untuk kita lakukan dengan hanya sekali klik.


 
Kali ini kita diberi peluang untuk kenal dan tahu siapakah sebenarnya sifoo IM yang sudah berjaya selama ini dengan produk hebat mereka laris di pasaran internet. Jom berkenalan dengan barisan guru pemasaran internet (Internet marketing\IM) yang sudi menyumbangkan produk-produk mereka untuk FIRESALE AMAL RAMADHAN. Harga jualan semua produk ini mencecah RM4K++ (Mencecah Nilai RM4,000).
.
Beli produk hebat dengan harga sangat luar biasa susah nak kita percaya dan jana hasil jualan sesama kita demi menyumbang ke jalan Allah.

YA-Hasil jualan ini semua bakal disalurkan kepada pembinaan Tahfiz Darul Rahman.

Jom dapatkan  kesemua produk ini sambil menyumbang. Boleh semak produk digital yang sangat berbaloi untuk kita miliki tahun ini KLIK SINI SAYA MAHU BERAMAL.


Pilih Pakej Pahala Yang Anda Mahukan.

Apa yang anda perlu buat adalah klik sahaja mana-mana pakej di bawah , lihat dan baca sendiri maklumat jelas disertakan di landing page berkenaan. Sangat mudah untuk kita sama-sama menjana pahala pada zaman ini. 

Dengan sekali klik menggunakan hujung jari, kita mampu beramal dan menjana pahala dengan izin Allah. Semoga setiap pembelian dan amalan yang kita lakukan diterima Allah S.W.T.
Oh ya...malam ini Malam Ke21.

Pecutan 10 Malam terakhir Ramadan.

Pencarian Malam 1000 Bulan,
Madam B

1 comment:

  1. Ya.

    rajinlah buat amal.

    semoga kita semua mendapat rahmat.

    ReplyDelete

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!