Koleksi Biskut Raya Sempena Aidilfitri 2018 - Jom Affiliate 24/7

Latest

Monday, 11 June 2018

Koleksi Biskut Raya Sempena Aidilfitri 2018

Free Gift Biskut Raya 2018
Hai dan salam Ramadan. Apa khabar semua pembaca setia blog Madam B?  Apa khabar iman kita. Macam mana dengan puasa setakat ini?  Diharapkan semua baik dan kita berjaya menjana pahala disisiNya.

Raya memang tak boleh dipisahkan dengan juadah biskut yang kita panggil 'Biskut raya'. Bagi orang Kelantan seperti saya kami biasa menyebutnya 'Sekut Rayo'.

Sumbangan Tulis Ikhlas Dari Menteri Besar Kelantan Untuk Penjawat Awam 

Masih mengekalkan tradisi, Menteri Besar turut menghadiahkan sumbangan dalam bentuk tupperware berisi biskut raya kepada semua penjawat awam sempena Aidilfitri. Alhamdulillah. Syukran jazilan.

Madam B penjawat awam?

Sebenarnya saya dikelilingi oleh para penjawat awam dalam keluarga terdekat termasuk adik dan kakak perempuan, abang ipar yang merupakan tenaga pengajar sekolah. Adik -adik ipar kebanyakkannya penjawat awam termasuklah suami.

Anda juga berminat mahu kerja kerajaan?  Tapi tak tahu apa persediaan perlu dibuat? Jangan risau saya tahu tip. Baca panduan di bawah yang disediakan Tim Infokerjaya sejak 2009 berpuluh ribu graduan berjaya mereka bantu untuk masuk kerajaan.

Klik...

Panduan buat anda yang nak masuk kerja kerajaan tapi tak tahu caranya. Baca ebook ini dulu.

Kami melalui Kedah sebelum menuju Perlis. 

Biskut Raya by Nisa Kitchen Pasir Tumboh Kelantan

Mazola
Semperit cheese
Famous amos

Tahun ini saya mengambil kesempatan untuk mencuba biskut ala-ala 'Best three' but of course special edition by Nisa Kitchen untuk dibawa pulang ke kampung halaman utara.

Sedap ke biskut dan produk makanan lain Nisa Kitchen? Tak cuba tak beli tak tahu. InsyaaAllah sedap.

Dah baca entri sebelum ni?  Saya ada kongsi apa jenis biskut yang NK sediakan. Boleh baca link di bawah bagi yang belum tahu.

http://www.jomaffiliate247.com/2018/04/nisa-kitchen-rasa-sekali-pasti-nak-lagi.html?m=1

https://www.jomaffiliate247.com/2018/05/menu-berbuka-atau-sahur-simple-tasty-by.html

3 jenis tempahan Madam B
Kukis By Naim Nurul 


Menuju Sg. petani mengambil tempahan. 
IG. naimnurulcakes

Kukisbynaimnurul terletak di Sg. Petani Kedah.  Biskut ini merupakan tempahan dari adik ipar saya sendiri. Ditempah khas Raya tahun ini antara jenis biskut berjaya ditempah termasuklah choc almond,  short bread, oreo cookies ,nestum, royal date,  golden oatlala dan irish.Seloka Hari Raya,
Madam B

No comments:

Post a Comment

Your Words Here Reflects Your Mind. Share Your Best Words. Gracias!